Trött.

Hej.
Trött är precis det jag blir. Jag är inte den som orkar slösa energi på att älta saker som inte spelar någon roll men vad ska jag göra när andra gör det? Älta hur mycket du vill Ola men sluta bete dig som om du ska starta tredje världskriget. Isf behöver det vara två parter och glöm att jag tänker anstränga mig för detta. Ignorera mig så ignorerar jag dig, vi har inget mer att säga varadra vad jag vet. Vill inte ha något mer att göra med dig med tanke på allt jag vet.
Tack och hej!

Nu idag har vi julpyntat här hemma och det har blivit så mysigt! Resten utav dagen har jag hållt på och bytt lösenord, tagit bort användare och lagt till nya. Puuuuh... Men nu har jag t.ex. ny msn så ska ngn ha den skriv här eller i ett mail på facebook.

Aja, jag hoppas allt är väl mer er och att ni har en jätte trevlig lördag!



Miss D.

Ge dig.

Hejsan. I natt är vi irriterade, inte arga men irriterade. Jag är irriterad över människornas syn på samhällets andra individer och på framtiden. Nej vänta, nu gick det över jag är inte irriterad längre. Jag är tom. Det är tomt här inne i kroppen jag vill inte ens reflektera över det. Det finns inget att tänka på.
När Ola pratade om förtroende och att det var så viktigt sa han även emot sig själv. Ja, det är viktigt. Men man bygger inte ett förtroende genom att inte lita på den andra personen. Genom att installera ett program som sparar allt man skriver kan man få fram lösenord från dem som loggat in på ens dator. Det funkar utmärkt men inte om man bygger förtroende. Men detta spelar faktiskt ingen roll längre. Jag vet att du mår dåligt över att saker och ting inte blir som du planerat. Din syn på allt stämmer kanske inte till 100%, kanske inte till 10% vem vet. Jag vet att du inte tycker om din flickvän. Du vill bara inte vara ensam. Det spelar ingen större roll hur dålig din flickvän är som person bara hon ger dig närhet oc trygghet, men inte ens det får du. Låt mig göra vad jag vill, det var snart 2månader sen vi slutade ses. Snälla kom över det och börja satsa på din flickvän någon gång. Snälla sluta prata skit om henne med ditt "ex" det är inte rätt. Och snälla sluta ljuga om allt. Ska du säga något så säg som det är och förträng inte sanningen.



Miss D.

Är det söndag eller söndag?

Hejhej!
Detta är vad jag kallar en slappdag, så skönt! Idag har jag gjort.. nada! Tänker absolut inte anstränga mig förrens jag ska iväg på den heliga söndagsfikan om några timmar. När det är söndag, man är trött och det regnar ute så har man all rätt i världen till att inte göra ett piss, right?
Nää usch, jag orkar tyvärr inte ge er en uppdatering på mitt liv. Inte ens det, förstår ni hur illa detta är? Aja...



Miss D

=(/(%¤&#¤ÅLP&ERtlö.dsråägl'5¤*#%#¤%

Jag blir så jävla less på omgivningen nu. Vad man än gör är det fel. Blir så irriterad på folk som kastar sten i glashus och bara vill "vinna över" människor till sin "sida". Bajs säger jag bara. Något annat jag blir irriterad över är människor som pratar om samma saker hela tiden osm de inte ens har någon aning om, "jag hörde..." jaha? Jag har hört massvis med saker också men inte fan tar jag allt på fullaste jävla allvar som en treåring.

Pissed off.


Miss D.

....

Här sitter man framför datorn nästan helst naken, i bara trosor och skirver ett inlägg i bloggen som man verkligen hoppas på att någon ska läsa.

Blööööb

Blööööb!
..Det är ingefär så jag känner idag om man ska sammanfatta det till ett ord. Fast själva ordet "Blööööb" säger ju inte dig så mycket. Hm.. Aja, min dag har varit lite blööööb rätt allmänt. Missförstå mig inte nu blööööb är inget super negativt utan mer...lamt? Fast morgonen var väl lite si sådär. Började som vanligt med kaffe (2koppar) brukar dricka första vanligt och andra med socker, sprutgrädde, kanel och mjölk. Du vet, alla behöver ju lite krydda på livet och då tar jag gärna lite sånt! Sen höll jag ju iof på att missa bussen men det var väl inte såå farligt - "bara man är vaaaanligt"...
*host* Ska vi fortsätta?
Väl i skolan gick allt bara toppen. Småföretagande A gick strålande.. typ.. Bra iaf! Mycket bra om jag får säga det själv! Möte med Anders och Nike sen och det gick väl också, det liksom rullade bara på. Sen hade ajg någon lektion...hm... Svenska eller var det kanske Samhäll? Aja, den rullade minsann också på.
Något som var ett stort + idag var att jag hann med 1209 tåget! Vågen! Ehm... Vägen mellan Falköping och Bankeryd satt det en kvinna och två barn som jag antog var hennes. Dess tre människor drev mig till vansinnig huvudvärk och lusten att mörda. Yngsta barnet (kanske sex månader) ill skrek hela vägen, Äldsta barnet (se ni min logik?) satt och sjöng och den stackars flickan var verkligen tondöv (gjorde ju inte saken bättre att hon sjöng på ett helt främmande språk som stack i mina öron) sen var det ju kvinnan som troligen var deras mor hon blev jag....*E%4&*¤%&*E%6... hon satt och ja? Hm.. Hyshade och visslade typ i en blandning heeeeeela vägen. Alltså en 6månaders bebis som skriker, en fem-sexåring som sjunger tondövt på utlänska låtar och en mamma som hysteriskt hysh/visslade. OCH EN OTROLIGT HYSTERISK MATILDA SOM PLANERADE MORD!

torpa


Nej jag äter inga såna piller och det är ingen läkare som försökt tvinga på mig något sånt.

Restrerande delen av dagen har varit bra förutom att en kille på bussen satte sig min väska. "ööhm, oj förlåt! Är det okej om jag sitter här?" sa han när han märkte sitt misstag. Jag bara nickade för vågade inte öppna munnen jag kan ju säga massvis med gräsliga saker som egentligen inte hade behövt gå ut över mannen, eller alltså.. jag gjorde inte det?

Ni får ursäkta något enormt för det sätt jag skriver. Är lite trött idag, var lite trött igår osv osv. Men nu är det helg och dags att vila ut efter en blööööb dag och en blööööb vecka. Puuuuuuuuuh...




Miss D.

Redan söndag?!

Hejsan!
Idag har det söndag, shiiit! Är det bara jag som ser misstänksam ut? Varför springer helgen iväg när det väl är helg? Jag tror jag blir tokig! Men men, det är bara fem dagar kvar till nästa helg. Dagarna springer iof också förbi nu när jag pendlar. Man går liksom upp, åker buss, åker tåg, väntar, åker tåg, åker buss, lektioner, åker buss/bil, åker tåg, väntar, åker tåg, åker buss sen är man hemma igen. Bara ruuuusara! ^^

chai




Som vanligt är det fika som gäller ikväll! Så otroligt sugen på en Chai latte att det är sjukligt! Men blev rätt besviken när jag och linn vara där sist då det smakade....ehm jaa? Min chai kaffe latte smakade typ espresso och Linsans Chai latte smakade vatten. Super surt. Sjuka var att tjejen som gjort våra jobbade med en ny tjej och skulle lära henne hur allt funkade, lyckat! Aja bättre lycka nästa gång - dvs ikväll!

Hoppas ni har haft en trivslig helg!




Miss D.

Suck..

Hejsan hejsan!
Jag tror jag blir galen på att vi människor är så naiva! Alla är rädda för att dö och skulle gå igenom eld för att få leva. Om en riktigt bra talare började prata om att man fick evigt liv i paradiset om man hoppade ner i vulkaner så tror jag seriöst att folk skulle göra det. Se på Hitler han startade inte bara världens andra världskrig utan fick folk att tro massvis med konstiga saker och göra desamma. Visst har det alltid funnits förakt mot judar osv men iaf!
Det som gör att jag går och är irriterad är den här jäkla svininfluensan! Eller tja... För att inte klandra fel sak så är det väl inte själva influensan utan vaccinet. Ska det vara så viktigt att alla vaccinerar sig? Skulle jag bestämma skulle det absolut inte vara speciellt viktigt. Det är inte så att jag är orädd för att dö men tänk, Tänk (!) om det visar sig sen att vaccinet förstör kroppen på något sätt? Tänk om det gör så att man lätt blir (eller helt enkelt alla som tagit det blir) steril. Vad gör vi då?
Alla rika länder försöker vaccinera så många som möjligt. Bra? Om det nu är så att man blir steril, som är en av de otroligt dåliga sakerna som kan vara biverkningarna, hur ska vi då kunna leva vidare? Jag antar att det iaf finns jobb till alla...
Tänk om en biverkning skulle vara hög chans för cancer eller ngt annat farligt. Ja men gud vad bra att plötsligt blir alla sjuka, gamla som unga. Vad lyder löpsedlarna då istället? "Sveriges befolkning har minskat 11% sen förra veckan!"
Ha-ha?


Bara en tanke..
Miss D.

RSS 2.0