20100730

Jag har sedan i lördags undrat vad jag beställde fredagsnatten när jag shoppade. Jag kom ihåg att jag var inne på asos.com och shoppade men Vad?!  Efter mycket grubbel så gav jag upp och loggade in på mitt användarkonto på asos. Jag hade tydligen köpt två set underkläder och en hoodie. Helt ok! Dock inga skor vilket förvånar mig rätt rejält ^^

Här är den nya hoodien;


MissD.

Smoothie, mums!

Jag har kommit på en sak, jag ska bli en sån person som älskar smoothies! Det första jag ska köpa när jag får min lön är att köpa en mixer och massvis med frukt, mums! Det borde ju vara ett jätte bra sätt att gå ner i vikt. Ersätta en måltid med en fruktig smoothie låter ju helt underbart! Hm, aa så får det nog allt bli!

Nähepp här kan jag inte sitta mer, nu blir det en fika med Alex!



MissD.

18 juli 2010

Hejsan.
Var i linköping(+norrköping) inatt och festade, svinfint. Åkte dit med Nerminka, Erika och Robert. Kom till jönköping idag vid 14:15 så då var det bara att hoppa in i duschen, hoppa ut ur duschen, slänga på sig kläder och åka till jobbet. Inte lätt att jobba en söndag efter tre dagars drickande, puuuh... Men nu är jag iaf här även om jag kanske inte ger 100% så försöker jag :)
Imorgon är det semester igen, kommer bli superfint! Har inget planerat - som vanligt! Men jag lovar att det kommer bli fin fint iaf, så är det med semester^^ Idag vill jag egentligen bara gå och lägga mig men nu är det bara 2 timmar och 42 minuter kvar, feel's good!
MissD.

Sverigedemokraterna

Juni månads opinionsmätning visar att SD fick 5,7% vilket gör SD till Sveriges fjärde största parti. 
Sen förra mätningen har SD höjts 0,4%, det går framåt.

Vad tänker du när du hör Sverigedemokraterna? Jag tänker "äntligen händer det något!". Det är inte så att jag är uttråkad men jag vill att felen ska bort. Jag vill att vi tar tag och gör något ordentligt för en gångs skull.

Jag vill ha hårdare straff för brottslingar! Jag vill ha ett riktigt livstidsstraff! Jag vill att en invandrare som begått ett grovt brott ska skickas till sitt hemland! Jag vill ha offentliga register över dömda pedofiler!
Jag vet att du som pedofil inte vill att dina grannar ska veta
vad du gjorde för fyra år sedan.

Sverige har sedan 1980 gett uppehållstillstånd åt mer än en miljon personer. Vi klarar inte av att ta en såhär många invandrare hur gärna vi än vill, det går inte. Vi måste göra en kraftig sänkning för att fortsätta gå runt som land, för att försörja våra invånare. Vi kan inte kasta ut de som redan bor här, de har rätt till ett hem i Sverige. Men vi kan istället lägga pengarna på UNHCR, FN:s flyktingorgan, och ge de flyktingar hjälp med att ta sig konflikt områdena.

Efter år av jobb och slitage på kroppen så förtjänar man pension.  Som semester fast resten av livet. Nu får det vara nog. Pensionärerna får bara sämre och sämre villkor, ändring! Fler trygghetsboende, skattesänkning för pensionärerna och dagligen nylagad, välsmakande och näringsrik mat!

I Sverige anmäls det fler våldtäkter än i något annat land i Europa. 
Hårdare straff mot människohandel, våldtäkt och kvinnomisshandel. Ge även bättre omhändertagande till offren.
Ge stöd till utsatta invandrarkvinnor som lider av hedersrelaterat och/eller religiöst förtryck.

Grundskolans elever ska bli bedömda lika oavsett var de bor. Mobbningen är något som vi måste kämpa hårdare emot och SD vill satsa på fler vuxna i skolan vilket jag tycker är otroligt bra. Avlastning för lärarna och trygghet för barnen på samma gång.



MissD.

RSS 2.0