Det var ju en dag idag också...

Godmorgon mina små apben!
Nu har jag äntligen vaknat och fått i mig lite frulle, det behövdes. Igår var jag ute med Linn, Sandra och Jennifer det var super kul! Åh, Sandra hade en liten söt hund hemma hos mig som jag en vacker dag ska kidnappa :D

Kände mig som en shopaholic igår! Jag och Nattis tog en svänga i Skövde och där råkade det väl slinka med allt möjligt! Var väldigt tvungen att kpa nya skor och hittade ett par när det var 20min kvar på tidsbegränsningen, puuh! När jag några timmar senare kom hem så hann jag inte mycket längre än innanför dörren när det kom en hemleverans med kläder till mig. Jag var jätte nyfiken för jag hade helt och hållet glömt vad jag köpt - lyckat! Men det var en väska med zebramönster (är snyggare än den låter) och en liten svart klänning. Sen var det bara att gå över till kiosken och hämta ett paket som kommit till mig nu i veckan. Jag känner mig så otroligt peppad för våren och sommaren! I det paketet som jag hämtade låg årets först inköpta bikini, solglasögon och lite smink+sminkborstar.
Ååååhh!!! Snart är det vår! Hörde iof igår att det skulle bli kallare nu igen men hoppas att det var en lögn. Jag vill ha vår! Bara lukten av allt som blomstrar ute gör en ju på toppen humör!

GE MIG VÅR!!


Oj, nu måste jag göra mig iordning. Idag ska jag upp till Mariestad och festa med girlsen där, shake it!


Miss D.

....

Godmorgon! Eller räknas det som morgon om man varit vaken i 2h's? Aja, spelar väl ingen större roll..

Idag ska jag faktiskt till skolan, får bara hålla tummarna för att jag kommer hem också - utan fet väntetid! Visst att jag inte kommer åka så som jag brukar men det känns endå helt okej, bättre än ingenting liksom. Funderar på att ta med mig datorn idag även om jag bara har tråkiga föreläsningar om yrken jag aldrig vill hålla på med. Men tänkte att det kunde vara skönt att ha något att göra när tågen ligger i diket^^

Nu har det nästan gått en dygn sen jag började nynna på The offsprings låt "Why wont you get a job?" och jag nynnar fortfarande! Försökte sluta genom att lyssna super högt på Ke$ha men ack det var helt i onödan! Inget funkade! Hmff..


Menmen, kanske dags att dricka lite kaffe och vakna till? Har faktiskt varit varit utan det nu i hela 2h, jag är riktigt stolt!




Have a nice day

MissD.

Ke$ha

Vill bara säga "ÅH" har fallit för Ke$ha lite smått.. Själv gillar jag nog mest låtarna "TiK ToK" "Kiss N Tell" på hennes nyaste album Animal fr i år.

 

Miss D.


Ger upp..

Gaaah! Jag tror jag blir toktokig! Vem är det som har beställt all denna snön?! Jag tror jag ger upp!

Skulle åkt till Skövde om ca 1h men icke! Tack vare vädret så är alla tåg mellan nässjö och falköping inställda, wooho! Så det blir inget med det! Bara att fetglömma det... Jag blir ju helt galen! Fan! Skulle ju ut med girlsen "/
Jaha... Fan då... Helt sur...

Gårkvällen spenderades hos Mr. I, mys! Jag måste bara säga en otrolig sak, håller du i dig? Han har aldrig sett filmen Fight Club! Ja, jag vet! Tänkte samma sak "Den har ju alla sett" men tydligen inte. Det var något vi iof löste igår, haha.. Men allt var bara myspys, me likey! Jaja, klart ni kommer får höra mer om honom. Det hoppas jag iaf...




Have a nice life!

Miss D.

Kärlekens dag!

Hejhej! Då var det kärlekens dag idag! Kärlek. Att älska. Jag älskar massvis med människor! Jag är full med kärlek, haha. Jag tycker vi ska hylla all sorts kärlek! Kärleken till alla är viktig!
Men vi får aldrig glömma att älsa oss själva för dem vi är, vi är fantastiska precis som vi är!







Jag älskar: Pappa, Maria, Mikael, Linnea, Mats, Stine, Isa, Alva, Saga, Elias,
Linn, Nathalie, Felicia, Malin, Mimmi.

Vissa utav er träffar jag nästan aldrig men vi är, och kommer alltid vara, syskon.
Jag älskar er alla, det vet ni!




Miss D.

Blåsor och värk.

Hejsan!
Ligger nu hemma i min egen säng för ovanligheternas torsdag. Ja, jag brukar ju sova hemma men inte på torsdagar för då sover jag hos Nattis. Läste första meningen och fick tankar om mig själv^^ Idag är min första dag på sportlovet, så skönt! Har ju inga lektioner på torsdagar och denna fredagen är det nationella för dem som inte gjort det så jag är ledig!
Har trots detta varit i Tboda men bara för att rida. Fick den hästen som jag från hela första början har ansett varit jobbigast och red dubbel lektion på henne. PUUH! Jag anser inte längre att hon är den jobbigaste i stallet - jag vet! Efter första lektionen så var både jag och hästen helt svettiga och hade verkligen kommit igång. Skulle från början ridit en annan första lektionen men som tur var kunde jag och Hanna byta. Andra lektionen gick nog bättre, nog. Jag började bli trött i kroppen då och mina fotleder värkte. Har inte en blekaste aning om vad det är för fel på mina fotleder men fel är det! Ena har jag ju slagit i och kan ha lite ont men ikväll var det förskräckligt. Funderade ett tag på att skritta av och sluta mitt i lektionen men bet ihop, jag är ju trots allt en viking.
När lektionerna väl var slut var det bara för mig att skynda mig in i stallet, plocka av utrustningen och byta om för att åka iväg och hinna med tåget hem igen. Tur att Hanna kunde ta hand om pollen!

Eftersom jag aldrig åkt med 20.09 tåget så frågade jag Konduktören om jag kunde byta tåg i både skövde och falköping men han var inte riktigt säker men man brukar kunna det. Jag kunde byta i skövde, tur så behövde jag inte vänta lika länge. Men den där konduktören var ruskligt lik någon men jag kom inte på vem! Men nu några timmar senare tror jag att det var den norska komikern Calle Hellevang-Larsen jag tänkte på^^


Anders Hoff, Oyvind Rafto och Calle Hellevang-Larsen





Over and Out
Miss D.

Få jobb lättare än att styra över 700kg muskler?

Hejhopp! Tänkte faktiskt försöka sova nu för att vara lite duktig! Oooh, klockan är 22.22 jag får önska mig ngt...
Körde på den gamla vanliga önskningen. Om man önskar sig något om och om igen så måste det ju slå in någon gång, right?
Idag har jag varit på årets första jobbintervju och det gick jätte bra! Jag var i god tid, helt förberedd och det gick seriöst toppen! Så runt första maj så börjar jag! Ja, herregud klart jag fick jobbgaranti jag sa ju att det gick jätte bra? Hela vägen från bussen, till dörren, till hissen, till dörren och i vänterummet så tänkte jag en och samma sak om och om igen : "Jag är fan häst tjej och vad vid att få min vilja igenom, klart som fan jag klarar detta då. Herregud att få ett jobb måste ju vara lättare än att styra över 700kg muskler?". Se? Man kan allt man vill!
Men som sagt nu ska jag nog allt knoppa! Du får ha det så bra som allra helst!



Miss D.

Hmff..

Jaha, ska man orka bli tokig nu såhär på en måndagskväll? Tydligen gör världen ett försök.
Lady Gagas rådgivare vill att hon ska gå ner i vikt och har tydligen velat det sedan april förra året. Tydligen har detta varit ett "problem" sen Gaga spelade in musikvideon till Paparazzi. Du vet den som vår kära Alexander Skarsgård är med i. Hur som helst försöker GaGa gå ner sina extra kilon genom att inte äta. Det är inte så att hon försöker gå ner genom hälsosam och bra kost+träning, nejnej, GaGa har slutat äta helt och hållet. Men bra gumman, toppen verkligen! Du förresten, har du tänkt på att när du börjar äta igen kommer din kropp suga åt sig allt som en torr svamp..? Ditt pucko, ska du gå ner i vikt så gör det så att det håller långvarigt.

 



Miss D.

 


RSS 2.0