MrG?

Hejhopp!
Jaha, vad säger ni? Är det kanske dags att jag släpper er lite närmare in på livet? Berättar något hemligt fast jag berättar nog aldrig hela hemligheten för er, det är ju trots allt en hemlighet...
För några veckor sedan så började jag träffa... Vad ska vi kalla honom, Mr G. ? Vad vill ni höra? Vad ska jag säga... Jag blir lycklig av att vara i hans närhet. Sakta men säkert tar vi oss framåt och hittills känns det faktiskt riktigt bra. Det enda jag oroar mig för att vi inte kommer ha "tillräckligt" mycket vardagssnack men det kanske kommer mer med tiden?
Igår var det bara så mysigt, även om jag var en besvikelse och råkade slumra till lite lätt. Äsch, jag var ju trött. Men sömnen inatt hjälpte mig inte och idag är jag bara ännu tröttare.. Tror jag ska sätta på ett avsnitt av gossip girl och somna till! Har inte sett denna säsongen så får väl ta tag i det nu.



Puss på er!
Miss D.

Taggar inför tävlingen!

Hejsan hoppsan!

Har precis kommit in från stallet hos nattis. Har klippt och donat med wilma inför tävlingen som är ikväll. Själv ska jag tävla Leonora om mitt psyke pallar det vilket det måste^^ Tummen upp!
Tagga, tagga!


Bilder kommer nog ikväll ;)

MissD.

Kvällsshopping!

Tjooho!
Vad kan man göra en onsdagskväll om inte shoppa? Såklart kan man ju inte shoppa vad som helst utan vardagskläder. Onsdag ligger ju faktiskt mitt i veckan. Ikväll har jag beställt två stycken tshirts och ett par skor, "mums" som Maria Montazami säger!


Alice Revenge



Hanging Out


Wolfbeater



Ibland behövs det värme i bröstet.



MissD.

Live Laugh Love


Livet leker!

Hejsan!
Första dagen på de två sista veckorna innan studenten, skönt! Inte varit i skolan idag men livet leker sig fram och sikten ligger långt framför dessa två veckor.
Var på intervju i fredags och det gick väl inte som förväntat, kunde gett så otroligt mycket mer men men. Hade redan accepterat att jag inte skulle få jobbet men det kändes ändå lugnt eftersom jag har ett annat garanterat. Satt och fikade med brorsan innan, mys. Då ringer plötsligt telefonen och det är Robin, som intervjuade mig, och säger att jag fått jobbet! Oj. Jag? Haha, göttmos!! Och jag som tyckte att det gick rätt dåligt för att vara mig^^ Nu ska jag bara prata med skolan eftersom jag skulle haft praktik där, jaja!


Underbar dag idag, njut!

MissD.

puuuuh...

Hejsan.
Känner att jag vill uppdatera er lite men har ingen riktig ork till detta. Efter att ha varit lite halvslö hela dagen blev jag plötsligt helt utan ork! Tur att det blir en vända runt munkan med linnsan så att jag vaknar till :)

Ibland vill jag klappa mig själv på huvudet men oftast vill jag bara ge mig själv en käftsmäll. "Ey, pucko! Vad gör du? Du kan inte alltid få din vilja igenom, tänk på de andra inblandade" Jaja, jag ska! på något sät...
Mitt sätt är alltid det bästa sättet, jag ska bara komma på hur och vad jag vill...


MissD.

Ojojoj....




Katie Jordan Prince och hennes bröst alltså, jag blir tokig! Denna gången går hennes semesterplaner utför, tack vare brösten. Jordan planerade att dyra men chansen finns att hennes bröst dränker henne eller exploderar. Eftersom implantaten är tillräckligt tunga för att dra ner henne för djupt ner så kommer troligen Jordan att skippa den delen av semester. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta...



Naaaw, men lilla gubbelubbelubben! Aaaw, puttinuttis.
Ja, det är med bebisröst som Robert Pattinson pratar när han vinner eller lyckas med någonting, avslöjade Kristin Stewart i et intervju. I samma intervju avslöjar hon även att vampisen friat till henne med hon trodde han skämtade.. "trodde", bra där!


"Inte coolt att ha sex" har Lady GaGa slängt ur sig som själv lever i celibat. Coolt? Inte coolt?
- Inget av det, säger MissD!



Nicolas Cages har obetalda lån på 230 miljoner kronor, tre beslagtagna fastigheter och obetalda skatteskulder på tiotals miljoner. Vad ska man säga? Själv stämde han sin ekonomiska rådgivare i oktober och ville ge honom skulden för att han sitter så risigt till. Samtidigt som detta händer så fortsätter Cage jobba och nu syns han på bio i Kick-Ass. Hoppas allt löser sig, förr eller senare.



Jag förstår inte varför alla ska ha så bråttom. Katy Perry och Russell Brand förlovade sig efter att ha varit ett par i fyra månader och i slutet av detta året ska de gifta sig. Pang, boom! Jaja, giftemålet ska hur som helst vara i Indien och möhippan hålls av Rihanna. Ser fram emot att få höra allt om det!




Ojoj, vad klockan springer iväg! Nu måste jag skynda iväg till bussen för att träffa girlsen och kolla lite hockey! Hoppas allt är bäst med dig :)


MissD.

Jag älskar min kropp som den är, det är vågen jag inte gillar. Frossa!

Hejsan!
Åh godis... mums.. Jag gick ner nästan tre kilo på en vecka, inga problem. Att gå ner i vikt genom att sluta äta tycker jag är lätt som en plätt men fan vad gott det är med godis! Nu kommer de där 2,8 bli mindre men det skiter jag fullständigt i för jag vill småäta godis! Jag får väl skylla mig själv när mina påskägg legat orörda för länge. Fast kan ju inte frossa med min mun så mycket som jag kan med min hjärna men får i mig några bitar :)
Man måste unna sig ibland även om jag nu unnat mig i... oj, kommer inte ens ihåg alla dagar! Men 3-4 dagar på 9 dagar, tummen upp!

Äsch, jag älskar min kropp som den är det är vågen jag inte gillar!






Miss D.

2,8 wooho!

Hejsan!
Idag är det en vecka sedan jag började banta och jag har varit så nyfiken på resultatet! Idag hann jag äta fukost (stor kopp te, apelsinjuice och några körsbärstomater) så jag har gått ner lite mer än vad vågen visar^^ Men på sju dagar har jag gått ner 2,8kg! Så jäkla skönt! Visst visst, man kan göra det på lite fler hälsosamma sätt men att dra ner på maten tycker jag är lättast. Föresten har jag inte ens tränat denna veckan! Undra då hur det kommer gå kommande vecka? Wooho!
Beach2010 here i come, move bitches!




MissD.

Nästan där...

Hejhej!
Idag känner jag att jag nästan är frisk! Så skönt! Känns som om jag levt på påskmust nu i två dagar men det har ju tydligen funkar! Klart att jag knaprat i mig något annat. Idag har jag ätit frukost men kan nog få i mig något mer lite senare. Jag är fortfarande förvånad över att musten har hjälpt min hals, helt sjuk! Must är ju bra mot allt, ALLT! Just nu kommer jag inte på några fler sjukdommar men jag vet att det finns några till som den hjälper emot. Sen blir man ju mycket gladare av must, den saken är helt säker!



Yes, tänkte åka till skolan imorgon och det betyder att hela morgonen och dagen fylls av kaffe! Eller troligen mest latte men de första kopparna när jag är nyvaken är i alla fall riktigt kaffe :)




Miss D.

Love it!

Varje gång jag ser denna annonsen så måste jag klicka på den. Jag är kär i hela konceptet, det är perfekt! Jag som egentligen skulle trivas bäst med att leva på frukt och vin är såld. Årstidernas ide är att sälja olika lådor som innehåller frukt och grönsaker. På så vis får man ett varierat intag och såklart leveraras det till din dörr.

 

 



"Den gröna fruktlådan" tror jag skulle passa mig bäst. Den innehåller fem kilogram ekologiskt odlade frukter och grönsaker. Det som är extra bra med just den är lådan är att allt innehåll kan ätas rått (usch, rått var ett väldigt äckligt ordval) vilket är superbra!



Jaja, jag vet att det vore mycket mer ekonomiskt att köpa alla dessa varor själv i affären men jag skulle inte variera lika mycket! Dessutom så är jag väldigt billig i drift när det gäller mat så då får man faktiskt lägga någon lapp extra på frukt och grönsaker, i alla fall frukt!


Ja just det, man kan inte beställa detta i jkpg än - tyvärr.
Hoppet är det sista som överger en människa!


Ciao!


MissD.

300, redan?!

Jaha då har man plötsligt nått det högsta gruppantalet man kan ha på facebook. Varför varnarna de inte för sånt här? Plötsligt blev jag nog ännu sjukare, om inte annat deppig. Hur ska jag göra nu? När jag gick in på dagens inbjudningar (där brukar det bara vara skräp) så såg jag en ascool grupp. Eller ascool kan ju diskuteras men jag blev jätte glad av den. "10,000 medlemmar och jag städar min diskbänk" hette den. Så skön! De flesta har typ "1,000 medlemmar och Karl springer naken på torget" men den här krävde 10,000 bara för att städa bort på diskbänken! Åh! Jag blev helt lycklig tills jag insåg att jag hade för många grupper och inte kunde gå med i denna fantastiska grupp.
Hur löser vi problemet?
- Vi tar bort någon "onödig" grupp.
Smart smart. När jag går in på min profil för att se några av grupperna läser jag "alla vi som älskar att shoppa men hatar att betala" den gruppen vägrar jag gå ur! Den passar mig perfekt och det finns inget, Inget som kan få mig att ändra åsikt.
"Vi som gillar saker som gör oss glada"  här behövs inget försvarstal.
"I Didn't Slap You. I High Fived Your Face" Hahahahaha....
"Snopp är en sjukdom som äter upp hjärnan"
Åh, jag kommer inte alls ha beslutsångest på vilken jag ska ta bort av alla grupper?! Jag kommer bli tokig..



Puss på dig!

Miss D.

Fortfarande sjuk, fan...

Hejhej.
Jag är fortfarande sjuk, trott eller ej. Mår faktiskt långt ifrån tiptop. Har knappt ätit något sen i förrgår. Åt nästan en halv macka igår men det gick i slow motion. Sönderkokta makaroner funkade ganska bra, utan ketchup tyvärr. Funderar på om jag ska gå och köpa någon soppa men isåfall får det bli någon som typ bara består av vatten och näringsämnen, wooho!
Kanske kan se om jag ska få i mig något iaf, börjar med något att dricka tror jag...


Hoppas allt är mycket, mycket bättre med dig!

Miss D.

Sjuk.

Hejhej.
Jaha, då var jag sjuk igen då. Är det nu vi ska göra vågen eller ska vi vänta tills nästa gång? Jag är så irriterad på mitt kassa imunförsvar! "Gör si o så så blir det bättre" Bullshit! Jag har alltid haft dåligt imunförsvar även när jag var liten och sprang massvis med lopp (mini maraton, lilla tjejmilen osv.) och även under de åren jag haft egen häst. "ät mer frukt" Visst, jag kan erkänna att jag inte äter två frukter om dagen varje dag, men vem gör det?! Brukar iaf få i mig en apelsin per dag, de är ju rätt stora så borde räknas som två eller?
Jaja, denna sjuklingen ska kurera sig nu hela dagen fram tills ikväll när det blir utgång. Känns som bra sätt att bli frisk är att gå ut och festa, perfect!

Hoppas du får en helt underbar påsk!



Miss D.

RSS 2.0