20101016

Ojojoj, tilda är fortfarande sjuk! Är hos Kaisa iklädd mjukisbyxor och tshirt med en kopp te och några skivor apelsin. Ojojoj, jag måste bli frisk nu! Snor i hela hjärnan och rassel i halsen, inte okej.
Orkar inte uppdatera er, ha det...


MissD.

20101014

Jahaja, då har man sökt till högskolan också.. Känns väldigt konstigt. Får se om jag ens kommer läsa något, man kan ju alltid ångra sig - puh!

Jag har sökt:
-Religion, samhälle och sexualitet
-Ilsa och aggression (Distans)
-1900-talshistoria
-Samtalsmetodik
-Religion, ekonomi, politik och maktstrukturer
-Konflikter och konflikthantering
-Mobbning, kränkande behandling och diskriminering
-Psykologi
-Religiösa sekter.
MissD.

20101012

Nu har jag varit sjuk i åtta dagar. Hela jäkla åtta dagar, inte klokt! Imorgon ska jag förbi doktorn och se vad de säger om mig. De kanske t.om. kan fastställa vad det är! Jag tror iof att det är vanlig förkylning men man vet aldrig.

Imorse kom Kaisa med en stor ica påse full med nyttigheter. Hon bara fixade och hade sig. Så jag åt massvis till frukost. Apelsin, banan, youghurt, apelsinjuice, te och macka. Se? Fast sen tog det ju lite tid att få i sig allt men iaf... Nu sitter vi och tittar på scrubs och dricker te, mmmm...




MissD.

20101008 - Lift me

"the wolf and the fox
they’re sleeping soundly with the elk and the ox
there’s a starry field around
this lowlit kingdom
where all our defences are down"


Sjuk, sjuk och fortfarande sjuk.
Sitter hos mor och väntar på orken att gå och lägga mig, den kommer jag lovar. Läser Kaisas blogg, känns lite lagom skumt eftersom vi samtidigt pratar på msn. Men man måste faktiskt komma i kapp! Letade efter alvedon men tror ni detta hushållet har några? Möjligt men i så fall är dem väl gömda, piss... Hittat en heting på h&ms hemsida, sån babe! Men han hade inga strumpor i sina skor, sånt är ju unksunk! Men som ni ser är det en kille som man gärna hade satt tänderna i, haha!


Imorgon ska jag bli frisk! Jag är ju hos min mor så det blir pannkakor till frulle (det äter dem på lördagar) så då får jag i mig fetter. Sen kommer jag hem ,gör mig iordning och drar till a6 med kaisa. Vi ska småshoppa lite, förbi apoteket för att kolla brun utan sol piller och lite annat. Väl där måste jag till naked juice bar och få i MYCKET vitaminer! Sen blir det hemmamys hos Kaisa på kvällen med ansiktsmask osv! Sen kan jag ju inte vara sjuk, eller...? Den osm lever får se ;)




MissD.


20101008 - Regn faller

Hon sa "Du är mycket, men du är inte ond, du har
bara vant dig vid att göra fel"

Sjuk, sjuk, sjuk. Jag vill bara snyta ut hela min hjärna, tömma hela kroppen och börja om på nytt. Känns som om 8-bitars nitendot visar game over över hela tv skärmen medan jag försöker få ett nytt liv, en ny start. Jag blåser bort allt damm jag hittar och smäller lätt handen där jag tror man ska slå, där alla andra har slagit. Men när jag startar om allt så ser det likadant ut - game over. Det är då jag vill ta upp nitendot och lyfta upp det högt mot taket och låta det träffa mitt ena knä på vägen ner så att det går sönder. Förstår ni nu hur less jag är på detta? Jag vill vara frisk men desto mer jag längtar desto sjukare har jag blivit! Grr!

Nu ska jag nog lägga mig i ett bad och hoppas att det släpper lite...



MissD.

20101007 - The blowers daughter

"And so it is
Just like you said it would be
Life goes easy on me
Most of the time
And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her skies"

Den där låter är från en av mina favoritfilmer- closer , så underligt fin film. Jag borde passat på och sett den nu när jag är sjuk men det har visst inte blivit av. Idag har jag istället kollat bla Gossip Girl! 
Jag hoppas att jag mår bättre imorgon i alla fall att febern släpper för jag orkar inte vara inte slö och trött. För er som inte vet så är jag..sjuk. Jag säger alltid när jag är sjuk att jag är förkyld fastän jag ibland varit mycket värre. Halsfluss? Helt röda bihålor? Sjuk? Nja, lite förkyld är jag väl alltid. Fast det går i vågor. På fm idag så mådde jag inte alls bra medans vid sju-åtta tiden var det mycket bättre igen. Nu sitter jag iof inlindad och mår dåligt igen. Det värsta som har kommit under dagen är att jag börjar bli snuvig, värsta jag vet! Hellre att jag hostar sönder hela halsen än att jag måste snyta mig stup i kvarten! Men men, jag får vara den viking som jag är född till att vara och bita ihop!

Imorgon ska jag åka till mor och hälsa på, kanske inte så passande när man är sjuk men jag förvarnade henne igår men hon tyckte fortfarande att jag skulle komma. Lite lantluft har väl aldrig skadat? Om jag blir bättre imorgon är jag kanske kry nog på lördag för en ridtur? Eller en travtur eller galopptur. ÅH vad jag vill rida! Lite mer uppdatering kommer väl imorgon I guess. Fast lita inte på mig för nu har jag varit dålig med det här - igen!


Sjukpussar på er allihopa!


P.S.
Under detta inlägget så har jag nyst fler gånger än vad jag kan räkna till!
D.S.


MissD.

20101004 - Det går bra nu

"Pengar rullar in som det ska det går bra nu
Grabbarna är med när jag drar för det går bra nu
Släng upp en hand om du känner det går bra nu
Det går bra nu, kompis, det går bra nu"

Ojojoj, idag rullar det bara på! Money, money, money! Fast den senaste 40min känns det som om ingen vill prata med mig, inte bra. Äsch, jag ska haffa en till och sen gå hem. Kanske två till. Äsch, sitter så länge jag orkar men troligen inte tills 17. Fast nu ser det ut som om jag får göra det, järnspikar!

Träffa Kaisa och Marcus för en fika sen, mums! Åh, åh, åh! Kaisa har köpt en superfin korsett åt mig, vad jag gillar! Hoppas bara den passar, hahah håller tummarna iaf ^^



MissD.

Old

Kolla vilken fin gammal bild jag hittade! Gillar mina läppar starkt där!

20101002 - Always you

"If wine didn't taste so good
If stars weren't so romantic
then I could do what I should"

Jag vet inte vad det är för fel på mig men något är det! Tidigare har jag kunnat dricka hur mycket som helst hur snabbt som helst men nu... Idag känner jag mig som en alkis som blir full på en folköl. Okej, kanske inte så illa men sämre än innan. Iof hade jag ju inte ätit ordentligt innan så kanske kan bero på det, hm.. Från och med nu så ska jag börja ladda med massvis med mat innan jag ska festa! Känns som om kött borde suga upp alkohol rätt bra, right? Äsch, det där får jag lura på tills nästa lördag fram tills dess ska jag vara nykterist! 


MissD.

RSS 2.0