20100831

Sitter nu på jobbet, äntligen tillbaka! Nästan frisk har bara lite ont i halsen nu men herregud jag är ju viking ;) Känns skönt att jag nått min mållön också, sååå fint! Bara sitta här, prata lite, dricka lite blåbärssoppa och spela bubble shooter. Ja, jag spelar det lama spelet men det är helt perfekt på jobbet. Jaja, jag kanske borde fortsätta jobba nu ^^


MissD.

20100830

God kväll.
Sitter här hemma och har precis tröst shoppat lite. Det blev ett par shorts och en hoodie, svinfint! Men utan någon anledning beställde jag detta i rosa, haha.. Ja, ni som känner mig vet att rosa inte är min starka färg:P  - Säger hon som sitter i rosa pyjamas byxor och ett rosa linne^^



Den nya hoodien och de nya shortsen



MissD.

201008828

I min värld så behandlas alla så som de behandlar mig, simple. Jag ställer upp för mina vänner dygnet runt, jag finns alltid där för allt. Men då förväntas du göra desamma för mig. Jag hamnar inte i trubbel, kärleksproblem, bråk osv så att jag ringer mitt i natten är högst ovanligt, om det nu ens händer. Respekt är väldigt viktigt för mig, du ska respektera mig på precis samma sätt som jag respekterar dig. Vi är lika mycket värda och ska därmed behandlas på samma sätt. Missköter du dig som vän så tappar jag respekten för dig och därmed tappar du värde, vi blir inte lika mycket värda du sjunker. Är du min ängel är jag din ängel dygnet runt. Är du helt fucked up så får du skylla dig själv. Du som min vän går alltid först. Om vi har bestämt så finns det inte mycket som går före. Jag ställer alltid, det vet du.

Bros before hoes.


MissD.

20100826

Idag är jag tillbaka på jobbet! Är ju inte frisk än men jag klarar inte av att gå hemma och vila hela tiden. Huvudet har dunkat sen halv tio tiden men det bryr jag mig inte om för om jag är borta hela tiden blir jag ju aldrig miljonär ;)


När jag kommer hem i em så blir det nog att åka och handla lite food först och sedan krympa ner i badet. Tror faktiskt att jag vill unna mig ett glas vin :) Undra dock om det påverkar negativt eller positivt eller om det ens påverkar? Aja, jag får kolla upp det först för sjukare igen klarar jag inte av att bli!


Fredag imorgon, wooho! Imorgon blir det Skövde och matfestivalen med Beckis! Såå kul att träffas igen, har ju inte gjort det sen i början av maj, det var inte igår! ;)
Lördag blir det erotikmässan här i jkpg får se när dock - jag är ju absolut sämst på att planera^^
Söndag ska jag upp vid åtta-nio och åka till mor i tidaholm. Dags att spendera lite tid med mina sötaste tvillingsyskon, Saga och Elias. Kanske blir lite bilder att leverera jag har ju blivit så dålig på det, ajja bajja Tildis!


Men nu ska jag ta och ringa Anders, känner att han är lite sugen idag! ;)


MissD.


20100825

Har precis vilat, mår fortfarande dåligt. Jag lovar att jag hade blivit frisk snabbare om jag hade ägt en" OnePiece - One Love" Jump in! Så otroligt fin. Köper antingen denna eller en rosa/vit randig. Men vet inte om randigt blir så bra i en sån här stor modell ^^




Aja, nu ska jag laga till lite soppa...

MissD.

20100823

Dags att krypa till kojs nu. Mår dåligt och har legat och vilat hela dagen. Kan man inte bara kapa av hela huvudet och halsen? Det känns som om det skulle lösa mina problem, iof skulle det uppstå nya men lite får man ju ta.


Gick hem från jobbet vid lunch, har ingen ork. Känner mig lite bättre så jag hoppas att jag blir tiptop efter några timmars sömn eller iaf tillräckligt bra för att jobba. Känns konstigt att vara hemma från jobbet, fel. Men jag kommer imorgon, det är iaf tanken om det inte blir värre men sån otur kan jag itne ha efter dessa kurer!



MissD.

20100822

Sitter här och försöker trycka i mig frukosten, det går inte så bra. Jag var hungrig när jag gick och la mig igår men nu mår jag bara illa av minsta lilla bit! Jag blir tokig på min mage, "äta bör man annars dör man". Får försöka lite till annars får jag väl i värsta fall dricka mig mätt på te.

Idag är det söndag och jag kan lova er att det är något jag verkligen kommer utnyttja! 


Förresten, jag klarade ju att gå ner 2-3kg på 3 dygn! Ni behöver inte tro att jag under de dagarna levde hur snålt som helst för det är lögn. Jag har ju rätt lätt att gå ner i vikt så jag kunde unna mig massvis under de dagarna. Det är så konstigt för innan så var jag inte sötsugen men när jag väl hade satt upp det där målet så blev jag sugen på allt - hela tiden! Jag vill ju inte leva i ett matfängelse bara för att jag bantar så ja jag var och fikade och jag åt pizza(!) och klarade ändå att gå ner. Jag är nog den som är mest förvånad. I och med att jag glömde väga mig på onsdagen så var jag ju jätte stressad över att jag inte hade någon chans att nå mitt mål. Men men, jag uppmanar inte någon till att sätta upp ett mål på få dagar, fler dagar ger dig längre tid att påverka!



MissD.

20100818.

Sitter på jobbet och hostar, fan. Jag vill inte bli sjuk jag har faktiskt inte tid eller lust med det. För att det ska kännas lite bättre dricker jag varm blåbärssoppa. Dock så innehåller blåbärssoppan 46 kalorier vilket betyder att jag nästan har fått i mig två måltider redan fast genom bara blåbärssoppa och äpple.

Hittills har jag ätit;
Ett äpple (56)
Tre Blåbärssoppor (46x3)
Dagens kalori intag ligger just nu på 194.
Inte bra..


MissD.


20100818

Jaha, då försov man sig idag igen! Jag får ta och bättre mig på den där punkten eller iaf försöka mer :) Hann inte äta frulle hemma så det fick bli ett äpple och lite blåbärsoppa på jobbet, lite måste man ha i magen!

Dygnet mellan måndags och igår hade jag gått ner 0,9kg så 2-3kg på tre dygn kan jag nog lyckas med. Lunch och middag idag blir en shake så nu jävlar. Efter jobbet blir det en promenix runt munkan - det kan behövas! Sedan blir det inte mycket mer ätande idag.

Jag uppdaterar er senare ikväll med vad jag ätit och antal kalorier :)



MissD.


20100817

Har precis kommit hem från en fika med Erika. "Råkade" trycka i mig en tugga chokladboll och en chai latte. Inte så bra nu när jag ska gå ner i vikt. Fr.om. måndag kväll t.om. tors kväll ska jag gå ner 2-3kg! Tror ni jag lyckas? 

Idag har jag ätit:
Frukost: Ett äpple och ett päron (56+54)
Lunch: En shake (100)
Fika: En te, chai latte, smoothie och en tugga chokladboll. (250-500+136+50)

Dagens kalori intag : 646-896


Tänkte att jag skulle skriva varje dag nu för att ni ska få se vad jag har ätit och hur mycket jag har gått ner. En stilla sittande kvinna bör få i sig 2200 kalorier per dag. Blir väl så att jag tar en shake senare ikväll också lär ju bli hungrig.


MissD.


20100813

Hur demokratiskt är landet där inte alla parti är accepterade? En reporter från Aftonbladet hade pratat med fd statsministern Göran Persson och frågat;
" Är det helt uteslutet att samarbeta med dem?"
varav gamle Göran svarat;
" Ja det är det. Det finns ingen anledning till att bjuda in dem."

Självklart är det partiernas egna val om de vill samarbeta med ett annat parti eller inte. Men att de motarbetar SD alla tillsammans pga av deras integrations åsikter är inte okej. Då får man ju inte tycka vads man vill om man blir nertryckt för det. De andra partierna undviker integrations frågorna hellre tyst än att säga något "fel". När de väl pratar om dem så slinker de in på SD för att visa hur de Inte är. Ja men var de det som väljarna undrade, om ni tyckte precis som SD eller inte? Nej jag tror inte det, att inget annat parti vill göra som SD är ju rätt solklart, ingenting som behöver förtydligas.


20100809

Dags för comeback för Vickan! Nu släpper hon en singeln Saturday Night! Videon kom förra veckan...


20100808

Idag var min fjärde shake dag och det är faktiskt inga problem. så smidigt att bara häll upp lite vatten, blanda i lite pulver, skaka och sedan dricka. Det är vad jag kallar snabbmat dock är denna lite nyttigare än de andra^^
Jag har hört att folk har svårt att få ner dryckerna eller att de smakar jätte äckligt men jag kan säga att jag inte upplevt något sånt. I och för sig så brukar jag kunna drick allt och smaklökarna är ju inte direkt några att skryta om, haha! Jag valde jordgubbsmak även om jag inte är jordgubbens störta fan. Tänk om jag tagit hallon eller choklad och det hade förstört min kärlek till dem? Nej, så fick det inte bli. Om jag aldrig mer vill äta jordgubbar så får jag väl skippa det då eller stå ut och äta några gånger om året. Är man viking så är man och då är det bara att äta och se glad ut!



Förresten, jag tror min kropp är på väg mot undergång! Igår kväll höll jag på att somna i soffan flera gånger - väldigt olikt mig! När jag sedan gick och la mig sov jag tretton timmar!! Jag har inte ens något minne av att mitt alarm ringde vid tio. Nu börjar jag bli trött igen men imorgon kan jag verkligen inte sova så länge dels för att det inte kan vara bra och dels för att jag ska till pappi och äta vid  fjorton.

Take Care
Miss D.

20100804

Hejsan. Idag började jag med mina shakes. Eller tja, egentligen Linas eftersom jag glömde mitt hemma även om det stod framme, smart ass...  Lätt och smidigt att bara slänga ihop en och dricka, perfect för mig! Men för att gå ner i vikt måste ju den vanliga födan man äter (om man gör det) vara bra också. Så istället för att inte äta något/dålig mat så åt jag en knäckebröd m. ost, ett halvt bröd m. skinka och lite keso m. banan. Det var väl inte så farligt? Ska börja äta nötter dagligen också, tänkte börja med cashew bara för att dem är godast! imorgon ska jag Inte glömma shaken! Jag är så taggad på att gå ner i vikt, äntligen slipper man se ut som ett vandrande ufo, haha!
Miss D.

20100804

Laurence Fishburnes, från bla Matrix filmerna, dotter Montana,19, har spelat in en porrfilm. "Chippy D", som hon kallar sig, spelade in sexfilmen i förhoppning om att den ska sätta fart på hennes skådespelarkarriär. Jag tror Chippy D ska se över andra sätt att visa upp sig på...
Montana och pappa Laurence Fishburnes

RSS 2.0