TIPS! Så lyckas du se ut som en söt unge och/eller en teletubbies!

Jag har hittat världens bästa sak! Eller plagg! Ja, jag vet det är egentligen skor men! Ett stort men måste jag säga här - är det någon som fryser otroligt mycket under vinterhalvåret? Jag gör iaf det! Fryser så jag tror jag ska skaka sönder och få celluliter över hela kroppen! Men här, här ska ni se vad jag har hittat: En Sleepbag som är som en overall som man ska sova i. Ni vet vad jag tänker va? Haha, för er som inte förstår så tänkte jag att man kangå runt i denna urgulliga gula dräkten hela dagarna. Hur sexig hade man inte varit? Man hade iaf inte frysit det är en sak som är säker. Hur gulliga är inte alla dessa barn som springer runt i sina overaller i olika färger och möster? Jag fick även en fix idé att man kunde klistra fast lite folie på magen så ser man ut som en teletubbie, perfect! Sen i påsk är det ju bara att man klistrar på lite fjädrar så ser man ut som en kyckling!
Så vad har vi kommit fram till? Jo, barn är gulliga i sina overaller, kycklingar är jätte söta alltså måste alla införskaffa sig en sån här fin overall!
Här kommer sidan så att ni kan skynda er innan dem tar slut! (Just nu även på rea, aint that perfect?)
http://www.outnet.se/selkbag/lippi-selkbag-1.php

..
Snart är det jul, nu vet ni vad jag vill ha ;)




Miss D.

Cupcakes

Hejsan! Idag är dagen då vi börjar med att dreggla om dounots och sedan går över till att drömma om cupcakes! Här sitter jag på svenska lektionen och längtar efter att göra och äta cupcakes - och köpa en haklapp! Mmm, ska försöka baka några sockersöta cupcakes nu i veckan. Märker ni? Jag har fått cupcakessyndromet och kan inte sluta säga, skriva eller tänka på cupcakes! Jag blir tokig!

cupcake



Miss D.

Bara för att!

Godnatt






Bara för att jag är dålig på att skriva här


Miss D.

Likey!

God kväll! Jag får be om ursäkt (som vanligt) för min dåliga uppdatering^^ Förstår inte varför jag lovar sånt om och om igen när jag vet att jag inte kan hålla det. Men jag kanske kan få skylla ifrån mig på mitt otroligt tråkiga liv? Denna veckan har jag gått upp vid 3 varje dag och kommit hem 1830 (räknas som tidigt)! Men det blir liksom inte mycket tid att hitta på något med. Jag kan säga att jag just nu lever på hoppet och längtan efter ledigheten! Snart snart snart!
För att klara vardagen lite bättre funkar det ju alltid att dreggla framför heta skor vilket har varit en av mina sysslor idag. Här är Iron Fist just nu snyggaste modell - Muerte punk! Så otroligt snygga, tror jag blir tokig! Är det någon som känner för att skänka dessa i stl 38 till mig så är jag er evigt tacksam!
likey




Nu ska jag börja varva ner så att jag kan sova mer än 2,5h inatt...


Miss D.

RSS 2.0