Skolan igen..

Hejhej. Som ni märkt att uppdateringen har skjunkit igen vilket betyder att jag är tillräckligt frisk för att spendera dagarna i skolan. Fast nu har det ju iof varit helg men har ju haft annat för mig.
Igår var jag hos Alex och vi lagade lite mat, myspys! Jag hoppas vi kommer göra det oftare nu när du flyttat in till stan igen!

Mer uppdatering kommer...nästa gång? Haha, när det nu blir^^



Miss D.

Pencillin+alkohol=?

Pencillin+alkohol=?
Hmmm... Jag går ju fortfarande på pencillin men ikväll är jag rätt sugen på ett glas vin. Ett glas vin tror jag inte gör mig döende. En källa säger att det inte påverkar medans en annan säger att pencillinet slutar värka. Spela roll bara någon utav dem har rätt, haha!

Ett land ingen vill bo kvar i.

Sverige är ett land som nästan ingen ung vill spendera sitt liv i.
Om man frågar ungdomar, som har hela livet framför sig, vad dem vill göra så är de flesta överrens om att de inte vill bo kvar i landet. Fler unga flyttar snabbt ifrån Sverige för att leta sig ut i världen men hur många återkommer? Varför vill ingen bo kvar?
De flesta ungdomarna tycker att Sverige är ett dåligt land eller "det är väl helt okej". Har inte politikerna förstått att utan våra ungdomar så förfaller vi?
Svenska ungdomar är inte intresserade av politik och det är ganska många som inte ska rösta till valet i år. De som jag känner som ska rösta måste läsa på väldigt mycket först för att de ska lära sig om partierna - de kan inte mycket sen innan. De flesta känner nog att det är rätt lönlöst att försöka påverka landet genom något parti när alla är nästan likadana. Förr i tiden så skildes partierna mycket mer och det var lättare att hitta sin sida och parti.
Själv hade jag gärna levt på den tiden då politik var viktigt och det pratades om sånt överallt. När folk faktiskt levde för sitt parti och det kunde påverka dem enormt mycket.


Något jag gärna hade varit med och påverkat är när vi röstade om EU. Jag hade röstat Nej. Jag blir så otroligt irriterad när Sverige skänker 10-15miljarder om året till välgörenhet.
Hej smart ass. Hade det inte varit bättre att börja betala sin skulder? Känns ju lite fel att kunna skänka bort flera miljarder om året medans man har stora skulder. Fast iof så känns det ju fel att ta in fler invandrare än vad vi har plats eller råd med också. Vi kan inte ge vårat eget folk jobb så att det räcker så varför ta in fler?
Vi får anpassa oss! Vi kan inte ta in så här otroligt många, sen säger jag såklart inte att vi ska ha ett superlågt maximum som Finland. Jag tror att det är bra med ett mixat samhälle där Alla kan bo vare sig du är guling, svarting, buddhist, jude osv... Det lär oss att vi alla är lika oavsett hur man ser ut eller vad man tror på. En kvinna med burka skiljer sig inte från en kvinna utan burka just pga burkan. Vi alla har upplevt olika saker, våra länder har upplevt olika saker, vi tror på olika saker
- Men herregud vi är ju inte från olika planeter!

Det är dags för Sveriges partier att engagera sig i ungdomarna och sluta tramsa runt som något oskyldigt land som inte kan säga ifrån!



Bara lite allmänt politik tänk så här på morgonen...

Miss D.


- Ja tack gärna!

Åååh, jag är ju världens sötaste! Inatt när jag försökte sova så bara hostade jag om och om igen. Men även om det river tag lite då och då i halsen så är man ju halvt sovandes. Efter ett tag knackar min far på och jag gör någon "mm?" ljud. Så söt är han och frågar om jag vill att han hämtar hostmedicin varav jag (fortf lite halv sovandes) svarar "Ja, tack gärna!" haha! Helt väluppfostrad sådär mitt i natten!
Redo - alltid redo!

Pappi




Hoppas du får en trevlig dag!



Miss D.


Tanken som räknas...

Dags för att återvända till skolan imorgon. Tycker det är rätt lämpligt eftesom jag inte varit där på 1½ vecka^^ Fortfarande lite sjuk men herregud jag är ju viking så det är bara att bita ihop och hoppa ur sängen vid 0317 imorgon!
Känns faktiskt rätt bra att komma tillbaka nu. Har bestämt mig för att börja ta tag i mitt liv nu, ha-ha(?).. Imorgon tänkte jag plocka ihop de uppgifter som jag ligger efter i. Tanken eller rättare sagt tankarna runt det här med plockandet utav livet är dels skolan och dels hälsan. Ska försöka sitta någon timme varje dag emd någon skoluppgift det är ju liksom snart...slut.
Sen så ska jag ju börja komma igång med ridningen. Har bara varit en gång än eftersom jag var sjuk förra veckan men ajja bajja icke igen! Det är ju inte bara ridningen som ingår i "hälsan" utan även mitt snart-är-det-sommar-träning, träning med tjejerna på lördagar och innan-fikan-promenix runt munkan på söndagar.

Jag hoppas verkligen att jag kan komma igång med allt detta denna veckan men...hoppas... inte tror..

Men du får ha en bra fortsättning på veckan så hörs vi?



Miss D.

Eddan då..

Oj hej igen! 20minuter utan att skriva här - det går icke!
Ville bara säga att en av mina favorit ögongodisar har totalt förstörts!!!

Såg den här första bilden(bilderna) för några dagar sen. På bilderna finns det ett par, Jessica Szohr och Ed Westwick. Ser ni hur han ser ut?! När jag ser en (vanligtvis) otroligt sexig man så här så... jag blir deprimerad...
I vanliga fall är ju Eddan så...mums(!!) (se understa bilden) men jag vet inte hur jag ska kunna dreggla framför honom i gossip girl. Hur ska hans och min relation fortsätta, kan den det?



Vad är det som gäller?

Jag vet att det fortfarande är januari och att snön fortfarande ligger som ett vackert men ack så kallt täcke på marken - MEN jag vill iaf skriva lite om vad som gäller i vår! Åh jag har så många vårkänslor som bara vill sprängas ut ur kroppen som big bang! Jag lovar att försöka hålla mig till mars-april men jag kan inte mer än försöka. Varför ska det vara så kallt? Jag vill strutta omkring i alla glada vår- och sommarkläder nu!!

Detta är några av de plagg som var i fjol men funkar även i år:
- Paljetterna hänger sig kvar men kanske gör sig bättre lite mer diskret istället för en hel klänning.
- Leopard och andra djurmönster. Vad sägs som ett par leaopardmönstrade skor till vardagskläderna?
- Pojkvännens jeans håller sig fortfarande kvar även om de inte varit så stora i Sverige.
- Blommöstren kan du fortfarande använda och älska. Åh vad jag älskar alla som har somriga klänningar!
- Rosetter finns fortfarande kvar på marknaden
- Volangerna var inte allt för stora förra året i Sverige men de kanske behövde de sova första året?
- Haremsbyxorna är kvar - tyvärr om jag får säga det själv..
- Markerad midja är inne som förra året och det tkr vi ju desto mer om!
- Kavajen får hänga kvar i garderoben. Tänk dig en stor tshirt, lackleggings/shorts och en stor kavaj - Mmmm..


Detta är några nyheter för i år:
- Trosshortsen (ja, du läste rätt!) är inne. Tänk dig mormors trosor! Glöm inte knästrumporna!
- Urringningar och helst så udda som möjligt! Varför inte satsa på en riktigt konstnärlig sne?
- Tunna tyger - lätt genomskinligt
- Mönster, mönster, mönster!! Randigt? Rutigt? Eller kanske prickigt? Varför inte köra på alla? Men glöm inte att det även ska vara Snyggt! (alltså inte Chris Browns skor)
- Batikmönster
- Pastellfärger - ååh vad jag gillar!
- Dressar, ja alltså ihophörande överdel och underdel!
- Nätstrumpisarna komm i år. Tänk bara på att inte se för...billig ut.
- Ränder, ränder och ränder. Till skillnad från rutigt och prickigt så är ränder ett mönster som även är väldigt hippt utan andra mönster till. Min favorit rand är marinblå/vit så somrigt och seglar vänligt!



Någon som här visar att han har stil är den sexiga skådespelaren Ed Westwick.
Här visar Chuck (hans namn i serien Gossip Girl) att man kan blanda ränder, rutor och mönster.
Det är vad jag kallar stilmedvetenhet eller egentligen ska väl hans stylist få berömen men...ääh!



Funfact!
Detta är svaren från när People frågade sina läsare om de skulle använda trosshortsen;

Would you wear this look?



Jag ber om ursäkt för att jag inte orkade gå in för detta till 60% :)



Miss D.

Kort, kortare, kortast - För kort!

Tjooho!
Detta inlägget heter "Kort, kortare, kortast   - För kort!" (Ingen kommentar om svenskan i den rubriken) och inläggets huvudperson är Taylor Momsen även känd som Jenny Humphrey i serien Gossip Girl som vi alla älskar! Det spelas in nya avsnitt av Gossip Girl på löpande band - som vanligt- men något som inte tillhör vanligheterna är att skådespelarna kommer i för korta klänningar som Taylor gjorde igår.
Taylor säger som försvar att hon "enjoys making shocking statements with fashion". Ja men herregud bli nästa Lady Gaga (klädmässigt) om det nu roar dig. Men att komma i en kort klänning (liknar mer en sliten t-shirt) och ett par nät stay-ups till jobbet talar väl för sig självt? 16åriga Taylor får nog skylla säg själv för att nästan visa kamererna för mycket.



Besvikelse

Jaha... Tidigare under dagen rensade jag mitt bildarkiv här vilket resulterade i att de bilderna jag tog bort från arkivet även försvann från bloggen - hur gamla de än var. Jag borde bli skogstokig men orkar inte mer än att rycka på axlarna och skaka på huvudet lite lätt. Känner mig bara grymt besviken på den dåliga informationen om detta.

Lady Gaga a big nono!




Nå vad är din reaktion? Jag vet... Same here, same here..
Detta var helt otroligt överdrivet t.om. för Lady Gaga, vad tänkte stylisten?!
Lady Gaga a big nono!

Ojojoj, här uppdateras det för fullt!

Vad gör Du inatt klockan 0200? Antagligen inte det jag hade hoppats. Men du hade tänkt att göra det på lördag 2100 istället va? Vet du inte vad jag menar? Joo, men George Clooneys välgörenhetsgala för Haiti är ju inatt. Galan sänds från London, NY, LA och Haiti - hela eliten kommer vara där! Ja alltså i alla städer förutom Haiti tror inte det skulle några dit^^

- London kommer bland annat Beyonce, Rihanna, Jay-Z och The Edge uppträda.
- I NY är Madonna, Shakira, Bruce Springsteen och Sting några av de som bjuder till.
- LA bjuder på Justin Timberlake, Alicia Keys, Christina Aguilera, John Legend mfl.

Konferenciererna är George Clooney (såklart!), Wyclef Jean och vår lilla vampyrhunk Robert Pattinson.
Andra kändisar som kommer visa sitt stöd är Bill Clinton, Matt Damon, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Merly Streep, Brad Pitt, Halle Berry och yttligare ett hundratal.











Miss D.

Pust, suck och stön...

Okej, två saker bara... Nr1 Snabba cash - början på en triologi. Nr2 Sen när får man inte spedera pengarna på vad man vill?

Nr1. Snabba Cash.
Filmen "Snabba Cash" som hade premiär 15januari (om jag inte minns fel) blev en succé! Filmen bygger på boken "Snabba Cash" men det finns flera delar i boken som inte fick plats på filmen. Film nr2 kommer baseras på de missade delarna i "Snabba Cash" och andra boken "Aldrig Fucka Upp". Och som de flesta vet skriver Lapidus just nu på sin tredje bok som den tredje filmen ska baseras på. Jag kan inte vänta!!

Jens Lapidus
(som för övrig har rätt spännande ögon)


Nr.2
Spendera pengar på vad man vill
Svenska Dagbaldet publicerade igår en bild på alla partiledare och språkrör. Socialdemokraten Mona Sahlin hade sin handväska med på bilden. Inte vilken handväska som helst utan en Louis Vuitton Antigua Cabas, ca 6000kr. Och där föll Sverige.
Mona blev så förskräckt över påhoppen om att det var fel och sa att hon fått den i 50års present av en vännina.
Jag vet inte vad som är värst
- att partiledare (dagismammor, rektorer, golvläggare) inte får lägga pengar på vad dem vill.
- att Mona skyller på någon okänd, hemlig vännina istället för att säga att hon lägger sina pengar på vad hon vill
-> dyra väskor, hemhjälp eller manshoror. Kan man få ha lite privatliv?
- eller Sanna Nordströms, stylist på Sofis mode och Klick, kommentarer;
"Det är en klassisk väska och det känns härligt med en färgglad väska till våren. Mona har ju satsat på en färg som matchar hennes parti"
"Jag hoppas inte hon köpt den i Thailand bara. Där kryllar det av dåliga kopior"

Monas Louis Vuitton Antigua Cabas väska

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469796.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469814.ab






Ha det bäst, Miss D.

Fet humor bickpacksedeln..

Var hos doktorn och sedan på apoteket idag. Doktorn tyckte att jag skulle knapra penicillin kul.... Aja väl hemma så öppnade jag det lilla paketet för att läsa bipacksedeln (duktig).
"Sluta ta Heracillin och kontakta omedelbart läkare om du får något av följande symptom (angioödem)
  • Svullnad av ansikte, tunga eller svalg
  • Svårigheter att svälja
  • nässelutslag och andningssvårigheter."
Ha-ha-ha shit vilken fet humor! Eller inte.. Vad ska jag göra? Ringa doktor och säga "Hej jag har precis börjat gå på Heracillin och mitt svalg är svullet, jag har svårt att svälja och andas"? Hur ska jag märka något utav det där när jag är så pass förkyld att jag inte kan sova mer än någon timme per natt? Tur att det stod "nässelutslag" och inte "näsutslag" som jag läste först med tanke på att jag får snyta mig hela tiden börjar näsan bli lite lätt torr kan man säga... Det hade ju varit lagom lyckat "Hej, jag har inte tagit min första tablett än men jag har lyckats pricka in 4 av 6 fel och det stod att jag skulle ringa då.." Ha-ha roligaste humorn dem har... De kan möjligtvis inte skriva om och ta med fler saker som inte är ett förkylningssymptom med tanke på att det är ett rätt vanligt virus så att säga...


Aja, hoppas din dag är fylld med bättre humor..




Miss D.

Lovey!

Är det bara jag som älskar Armanis reklambilder? Jag förstår inte varför inte Cristiano Ronaldo gör fler modelluppdrag, me likey! no, no, no me Lovey! Kan ju inte påstå att Megan Fox ser så jävla dum ut heller, haha! Mer mer mer!


Vart är världen påväg?

Blablabla,dålig uppdatering, blablabla... Jaja, tkr det blir överdrivet om vi tar upp det varje gång. Jag har inte dålig uppdatering det är ni som kräver för mkt ;)
Har nu varit sjuk sen i tisdags, kände mig lite sjuk i måndags men det var inte så farligt. Men nu har ajg iaf varit hemma pga sjukdom och kommer väl inte till skolan mer denna veckan... Vad är det för fel på mig då'? Jo jag har en klassisk förkylning med snor i hjärnan och klösmärken i hela halsen, wooho!
Oj, vi gör en liten paus här måste springa och fylla på kaffet! ...tillbaka!
Idag är jag faktiskt på bättringsvägar vilket gör att ajg kan dricka min första kopp kaffe sen i måndags, love it! Jag tror det var fotöljen som stärkte mig. När det rinner så mycket att man inte kan sova så får man ju göra något åt saken - jag sov 2h sittandes i en fotölj. När jag vaknade kände jag mig "pigg" och trodde det var morgon, bra Tilda klockan var ju inte alls 0246....

Jag har blivit lite lätt förvånad och irriterad idag. Chris Brown är ju bara en av kändisarna som spenderar tid och intresse på Milano Fashion Week men vet inte vad Chrissan tänkte när han tog på sig dessa otroligt avskräckande skorna. Jag tycker faktiskt rätt synd om honom som går runt i dem och inte förstår sig på bättre, suck...

Chrissan går runt i rut/prickiga långa skor och Rihanna har på sig genomskinliga klänningar, vart är världen påväg? För er som inte sett Rihannas ...snygga klänning ligger det en bild längst ner på detta inlägget.







Ojdå...

Hejhopp! Förlåt, förlåt, förlåt för att jag är så lam. Vilken tur att ni står ut med mig! En snabb genomgång av vad ni har missat är:
  • Julafton som först firades hos farmor Ulla och sedan hos Annika och Lasse. Jag tycker det är jätte trevlig med jul men helst i en mindre version på kanske 2h, allt som allt (1h där måste tillhöra Kalle Anka). Men det var så trevligt så iaf.

  • Den årliga släktträffen ute i Pershult hos Ulla och Rune. Vi har släktträff två gånger om året på min pappas sida men jag har bara kunnat vara med en gång på sommarträffen på flera år så det är trots allt denna träffen som betyder mest.

 

  • Sen var det någon som firades eftersom hon var född den dagen. Det blev tidig morgon, iväg till gbg, shoppa, till en foto+stylingstudio, hem till jkpg, filmtittande, hemkomst, mys! Mkt trevligt må jag säga!



  • För några dagar sen så var jag på a6 med Ola och sen stan med Linn, tur att detta var innan nyår och det nya studiebidraget! Det blev först tre par skor på a6 och sedan tre par toppar på stan. Tre var kanske den dagens tal? Järnspikar att jag inte spelade ngt..

RSS 2.0