20100930 - Girlfriend

"Shot town down to VA, straight walk out them PJ's
Pockets smell like feme's[?] so I fed them cheesecake
She wanna these taste, she gave me the please face
I gave her the leave face, she know what think like Gene Grey
Stepped on in so cleanly, mastermind in yeezy
Your diamonds aint got no class, we call them dr. Kingly
Our watches got them scholarships, we knowledge that
She fine yo, but we don't want your baby girl, we will take
Your shine though."

En timme kvar sen slutar jag för idag, svinfint! Sen blir det en liten sväng förbi a6, liten liten sväng^^ Tänkte att jag skulle ta det 100% lugnt ikväll. Tänkte ju ta det igår men sen blev det ju speedway med Lina istället. Har kommit på ett smeknamn till min favorit nu - Ärtan! Jag är nog en av hans få fans, tyvärr. Jag är glad även om han kommer på fjärde plats (av fyra). Jag är glad att han får köra när det redan är avgjort. Jag är glad så länge han är med! Dock så såg jag inte honom igår men ack sånt får man överleva med...



MissD.

20100929 - See the sun

"Wasn't it you who said life was like a plastic cup
To be used and then disposed of
Yeah but thats no way to live a life like yours

I see the sun rising
And all you see is its fall, fall, fall"



Usch, jag vill inte jag orkar inte. Sitter på jobbet med ont i både hals och huvud. Egentligen vill jag bara krypa in i en hög med dun täcken och ligga där några dagar och ta igen. 
Ikväll är det speedway och jag hoppas jag piggnar till nu under dagen annars stannar jag nog hemma. Ligga i badet, vila, sova och andas.
Nej nu får jag sluta vara negativ snart är det lunch, peppa peppa!


MissD.

20100928 - By the time

"Don't wake up, won't wake up, can't wake up,
No, don't wake me up
It's the early morn lights flick on
sleepy eyes peek through the blinds at something wrong
Motionless remains the mess
Shame, such a beautiful, beautiful young life"


Så sliten idag, känner mig helt borta. Lägenheterna igår var inte alls som jag och Kaisa hade tänkt oss, grymt besviken... Var sedan en sväng på Claras, a6 och sen fikade vi med Linda på George, svinfint!
Idag ska jag till Stefan efter jobbet för att hämta varmare kläder, brr fryser! Sen måste jag hem och fixa lite. Linda och jag ska väl upp en sväng till a6 och fixa lite möjligtvis en fika efteråt^^


MissD.

20100927 - Ett sällsynt exemplar

"när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
vinet & skulden jag har
du visste nog att jag hade mina skäl
ett sätt att ge, ett sätt att ta

när mörkrets sista trummor dånar ut
överger & lämnar mig kvar
jag blundar i en frusen tyst minut
ett mycket sällsynt exemplar"

Lördag 20100927
Vaknade vid 1000 och då gick jag hem för att fräscha till mig. Åkte med Micke och Bea till mor. Kibo är så 
söt när han flörtade med flickorna genom fönstret! Kibo är alltså en hund^^ Väl ute hos mor firade vi
Patrik som fyllde 40. Trevligt, trevligt. När jag kom tillbaka till jönköping så var jag och fikade tror jag.. 
Varit så stressad så kommer inte ihåg men jag var nog och fikade med Kaisa iaf, kanske någon mer..
Matilda har verkligen noll-koll.  Men sen stack jag och kaisa hem till mig. Den bussen kaisa hoppade på
hoppade erika av, haha.. Fick höra lite saker jag inte ville höra medans jag gjorde mig i ordning för
kvällens party. Sen stack jag till Lina och Robin för lite förfest. Jag och Lina hamnade en snabbis på
8glas där vi spelade blackjack och gick + ! Sen blev det en sväng förbi torpa sen upp till club africana med
Erika och Yaw, svinfint! Partyparty sen vid fyra åkte vi till shell och fråga mig inte vad som hände där, haha!
Lätt att vi ska på nästa Club Africana!



MissD.


20100927 - Infra Red

"there is no running that can hide you 
cause I can see in the dark
forget your running, I will find you"

Och nu kanske ni undrar varför det står "infra red" efter datumet och varför inlägget börjar med en låttext. Jo, det är såhär att jag ska börja döpa varje inlägg till en låt. En låt som spelas mycket nu eller som jag kanske t.om. lyssnar på nu. Fråga inte mer, undra inte varför utan så är det bara! :P


Fredag 20100924
Jobbade till 1500 och traskade sedan till Telia för att möta Kaisa och ta en fika. Påväg till fiket så mötte vi Marcus så plockade med honom. Erika kom förbi en stund innan hon skulle till jobbet, inte träffat henne på flera dagar! Linda kom också och sen.Efter lite party taggning så åkte jag hem och stylade upp mig. Förfestade hos Linda och åkte sedan in till Amor. Kaisa och jag kom dit före dem andra eftersom de skulle äta. Nån shotbricka senare så gick vid ner mot centrum. Sen.. Hm.. Jag kommer kanske inte ihåg allt men jag var tydligen rätt stabil. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att gottgöra James han är nog rätt pissed på mig.. hm.. Gå förbi claras idag och se... Men annars var det en lyckad kväll! :D



MissD.

20100926

Ojoj, denna helgen var...party! och stress!

Nu har jag min första lugna stund som jag kan pusta ut på för första gången sen torsdagskväll. Efter jobbet i fredags gick jag direkt och fikade med Kaisa, Marcus och Linda. Sen var det bara att skynda sig hem för att göra mig i ordning och sen iväg till Linda och förfesta!
10:00 ringde klockan i lördags och då var det dags att fixa mig och åka ut till mor och fira hennes man som fyllde 40. Fikade men Kaisa efter det. Förfestade hos Lina och Robin och sen blev det utgång.
Vaknade idag hos Erika och när jag kom hem så fräschade jag upp mig och åkte för att fika med Kaisa, Marcus, Linda, Stoffe och Erika. Herregud vad jag fikar! 

Mer ingående information kommer imorgon för jag är tyvärr helt slut...


MissD.

20100924,

Snart party..

Springer sjungandes runt i lägenheten. Har på mig mina rosa shorts och rosa linne från Sexy by Sweden och tofflor! Hahaha, hur söt kan man vara på en skala? Känner att jag ligger efter i schemat men ey shit happens, right?

Nu ska jag föna håret håret framför spegeln och fylla min självförtroende till max!



MissD.

20100924

Bloggtorka pga ingenting - inte bra!

Inatt var så bra. Natten som lönen kommer in är den bästa natten för då är man som rikast på månaden^^ Jag har iof inte slösat något - än. Vänta tills imorgon så får vi se hur det ser ut. Cigg, mobilen, busskort, fika och festa idag - strålande!

Imorgon ska jag till min mor och fira hennes man som fyller 40. Undra om han har fått någon kris? Hon fyller ju 50 snart så de kanske kan krisa tillsammans? ^^ Äsch, jag tror de är stabila. 
Det ska bli kul att träffa Saga och Elias igen. Det var inte så länge sen sist men så ofta som möjligt vill jag ju träffa dem! Saga var ju hos mig för några veckor sedan. Vi bakade muffins och tittade på "Hitta Nemo" och bara myste! Nu tjatar Elias om att han också vill komma till mig. Får väl ta det när jag har flyttat I guess... 


Dags att jobba lite nu kanske?


MissD.

20100921,

Vad alla ska klaga över SD och deras väljare! Välkommen till landet lagom där det är demokrati så länge du tycker som alla andra!

På bäckadal's gymnasiet fick SD 45,4% av rösterna. Vad finns det att muttra över? Aaaw, tyckte inte alla som du? Poor baby.... 

De vuxna har ju inget att klaga på för det är dem som har skapat och påverkat detta Sverige som vi alla lever i. Sen är det klart att inte alla har tyckt samma och det är därför vi röstar olika. 

Men jag förstår inte kan inte alla bara släppa fördomarna mot alla partier och så får vi se vad som händer? Vi kan ju inte göra någon skillnad nu utan nu får politikerna fixar allt så bra som möjligt :)



MissD.

20100921

-->>> Hur man gör en chokladkaka på fem minuter <<<--


  • Microwave
    • coffee mug
    • 4 tablespoons flour - make sure you measure it right - or the cake is a lie!
    • 4 tablespoons sugar
    • 2 tablespoons unsweetened cocoa
    • 2 tablespoons whisked egg - 1 egg is too much, 1 egg white is too eggy, 1 yolk is too dense, but 2 tblsp is just right!
    • 3 tablespoons milk
    • 3 tablespoons oil
    • 3 tablespoons chocolate chips
    • splash vanilla or other flavoring - try peppermint or cinnamon

For a fudgier version, omit egg!
______________________________________________________


Blir nog ett test i helgen!


MissD.

20100920

Sicket val det har varit! Jag kan inte klaga på något speciellt faktiskt. Jag hoppades att alliansen skulle vinna och att sd skulle komma in i riksdagen. Verkar som om jag har fått min vilja igenom rätt bra :)


Jag tänkte ge er en uppdatering på helgen!
På fredags eftermiddagen så åkte jag till farmor och Rune. Mysigt att komma iväg och bli lite omhändertagen.Vi hann dock inte göra så mycket eftersom jag åkte hem vid tolv på lördagen. Men det är alltid trevlig hos dem :) 
På lördagen tog jag det så lugnt som jag kunde och låg hemma och tittade på danska hollywood fruar och på gossip girl. 

I söndags var jag och fikade med min första bästis Sofia! Vi gick tillsammans på dagis och genom lågstadiet, kände alltså varandra från att vi var fem tills vi tio! Vi möttes vid tre och utav någon konstig anledning så rann tiden iväg och plötsligt var klockan tio! Vi fikade i sju timmar fast det kändes som högst två! Haha, tiden går fort när man har roligt ;)



MissD.

20100919,

Jaha då har man röstat för första gången i sitt liv. Jag förstår inte varför det ska vara så hemligt vad man röstar på. varför ta massvis med lappar, ställa sig i ett bås och så oskyldigt som möjligt lägga ner rätt lapp i kuverten.

När jag kom in så erbjöd en man mig en lapp. Jag förstod inte att det var ett visst parti men sen såg jag namnet på och sa "haha, nej men detta var ju helt fel!". Likadant när man skulle ta valsedlarna, jag tog de tre sedlarna jag skulle använda inte mer eller mindre. Och vem orkar stå i kö till båsen för att stoppa ner valsedlarna i kuverten? Jag är tycker inte att det är jobbigt när folk vet vad jag tycker och tänker och hur jag vill forma Sverige.


MissD.

20100917.

Förlåt, förlåt, förlåt!
Hade helt glömt att lägga upp Taylor Momsens nya musik! Herregud, ni vet väl att ni inte kan lita på allt jag lovar? ;)


Vad tycks? Jag lyssnar just nu på den för tredje gången i rak idag :D Jaja, lite enformigt kan jag erkänna men det är ändå väldigt bra tycker jag. Nu blir det fjärde gången...


MissD.

20100917,

Igår så var jag hemma en sväng och åt sen bar det av mot Claras med Linda och Erika. Ingen aning hur länge vi satt där men tills de stängde iaf. Jag och Linda tog en sväng förbi donken och sedan åkte vi till...hemligt resmål! Haha, såå det så!
När jag kom hem vid ett så slockande jag direkt! Höll på att somna i bilen och i trapphuset, haha så lyckat!

När jag kom till jobbet var jag fortfarande jätte trött och sitter fortfarande och gäspar! Ähh, nu får jag ta och rycka upp mig för det är FREDAG! Men fredag för mig idag är inte så jätte mycket att hurra för. Blir lugnt med tanke på att det är i slutet av månaden, haha.. Det blir troligen mys med Linda. Hon ska jobba tidigt på lördag så det blir lugnt och tidigt för oss både. På lördag blir det superlördag för mig och hela dagen börjar med - TVÄTT! Wooho! Vågen! Folkets jubel! not... Bara att bita ihop :)



MissD.

20100917

Hell yeah!
Skulle jag fortsätta i denna takten på jobbet hade jag ju varit miljonär på drygt 89 arbetsdagar! Om jag inte skattade då alltså, haha!
Jaja, jag har bara börjat snabbt och bra men kan ju inte jobba i den takten, no chans in hell! Men det känns bra iaf :)


MissD.

20100916.

Som vissa av er redan vet så har jag en liten förkärlek till Taylor Momsen (Jenny i Gossip Girl) men oj vad jar har varit dåligt uppdaterad. Jag visste ju att hon skulle släppa en skiva men att hon redan hade gjort det och även videon hade jag missat helt och hållet! Sitter ju på jobbet så kan inte se videon förrens jag kommer hem, buhu!

Taylor är ju förresten även Madonnas nya ansikte utåt för klädkollektionen "Material Girl" det är så kul att det går bra för T.!


MissD.

20100916,

Nu känns det ändå ganska bra. Fått iväg lite på jobbet och humöret börjar gå uppåt. Fick i mig min shake till lunch också och det hjälpte väl :)


Har fortfarande inte kommit på vad det var jag skulle göra idag men skulle iof vara skönt med en ledig en dag :) Kanske ta mig ett långt bad med ett glas vitt? Åh ja, det ska jag nog göra. Lite Lars Winnerbäck på det och jag kommer bli super nöjd! Och hårinpackning! Och ansiktsinpackning! Vad mys det kommer bli ikväll :) Hoppas bara inte att jag hade planerat in något viktigt idag, haha äsch!



MissD.

20100916

Sitter på jobbet och sörplar blåbärsoppa, värmade. Jag behöver något värmade en dag som denna. Livet är upp och ner just nu och inget är som det ska, suck...

Klockan halv sex imorse ringde klockan och då var det dags att gå upp. Anledningen till denna fullständiga idioti var för att jag och Lina skulle upp och träna. Vi hade inte bokat pass och var inte riktigt säkra på när passet började, haha.. Men klockan sju var vi inne i och började träna efter 40min väntetid^^ Passet var jätte roligt! Ledaren var superglad och de andra som tränade (medelåldern låg väl på 60) var också jätte glada! Man blev så glad av alla glada människor.

Till frulle blev det en halv shake på jobbet men usch vad jag mådde illa efter den! Satt och fick verkligen koncentrera mig på att hålla allt nere, inte okej. Tror inte min mage gillar mat längre... Nu är det iaf bättre, mår inte alls lika illa längre. Fast vi får väl se hur det känns efter lunchen, suck.


Har planerat något idag men har helt glömt bort vad! Är det någon som känner sig träffad så hör av er till min mobil^^ Förlåt isf också.. haha, efterbliven! ;)



MissD.

20100914

Jaha, vad är det med mig nu då? Bloggar otroligt dåligt men nu går det fin fint på jobbet igen. Kanske inte borde blogga imorgon bara för att testa om det hänger ihop. Självklart hänger det inte ihop men måste tyvärr erkänna att jag hade valt att jobba hiop pengar istället för att skriva här för er, haha...

Äsch, tänkte gå och lägga mig nu och få lite extra sömn inatt.

MissD.

20100913,

Jag tror jag vill gifta mig. Gärna imorgon.
Eller så går jag bara och längtar på att något ska hända, att livet ska börja rulla på så som det gör när man är vuxen. Eller så är jag bara uttråkad. Fast jag vill nog gifta mig. Kanske inte imorgon men i övermorgon? Eller någon gång inom ett år! Eller tja, någon gång detta livet vill jag gifta mig! 
Fast jag skulle ju överleva utan ett giftermål också...


Jag går nog bara och väntar på att livet ska börja.


MissD.

20100913

Ojojoj, har jag slarvat idag och inte lagt upp ett enda inlägg? Ajjabajja Tilda, smisk borde jag få!

Men jag skriver ju nu?


Sitter helt förslappad hemma och har faktiskt inte gjort någonting idag! Eller jo, jag var förbi hemma hos stefan för att hämta mina uggisar men OJ var min impregnering spårlöst borta? Jag undrar verkligen vem som har "råkat" ta den... Herregud vuxna människor?

Om någon inte riktigt hängt med kan jag meddela att pga vissa omständigheter och otroligt tröga människor har jag sagt upp kontakten med min fars flickvän. Detta har även gjort så att jag och min far glidit ifrån varandra otroligt mycket därför han inte längre kallas "pappi" utan Stefan. Tråkigt att det behöver bli såhär men när folk lyssnar med fel hål och saknar respekt för andra människor vill jag inte ha något med dem att göra. Sen att inte alla ser "blod är tjockare än vatten" är ju helt deras sak och dem får ta konsekvenserna.

Hm, undrar vart jag firar jul i år? Momo och Mofa eller Malta? Tror det blir Mata, skita i jultomten och festa istället, wooho!

MissD.

20100912.

Sitter ensam hemma och myser! Kollar på Irene Huss och har precis ätit köttfärssås och spagetti. Hör at det poppar i mikron och snart är det dags för smörpopcorn, mums!


Mitt träningskort går inte alls ut imorgon utan den 22e, wooho! Vi var ju på ett bas pass men det var som Lina sa; "Som sex utan orgasm". Nästan det vi ville ha men vi nådde aldrig slutet utan passet tog slut innan vi var där, lite surt^^


Imorgon är det dags att tjäna lite pengar man kan sätta sprätt på!


MissD.

20100912,

Jahopp, nu blir det en sväng förbi Lina innan vi går till friskis. Mitt träningskort går ut imorgon och jag har inte ens använt det än! fy skäms på mig! Men jag ska ju använda det idag iaf, alltid ngt :) Nästa gång får det bli ett tio-kort!


MissD.

20100912

Igår kändes det som om det var söndag men idag är det söndag vilket betyder att jag fått en extra söndag denna helgen^^ Tror att jag har nollkoll för att fredagen var som den var. Jag har ingen minneslucka iaf, eller hade inte det förens jag började prata med folk om kvällen/natten^^ 

Igår var det avskedsfika för Linn på gamla favoriten Claras. Det var bara vi som satt ute men det var mysigt med filtarna. Jag och Linda satt kvar tills elva och pratade eller nått sånt, haha.. 
Jag kommer sakna Linn så ofattbart mycket men som vi sa igår "Vi ses snart igen"!



MissD.

20100911,

Tänkte att jag skulle in till akuten och kolla upp benet.Det gör så svinit ont så fort det inte bara får vila. Men icke sa nicke, blir inget med det! Om två och en halv timme så ska jag möta flickorna för en sista fika med Linn innan hon åker och att de hinner med mig uppe på akuten på den tiden är ju omöjlig... Är det ite bättre imorgon så får jag väl åka upp men herregud jag är ju viking så detta ska jag väl klara?

MissD.

20100911

Igår var Linns avskedsfest! Jag var såklart hos Linn redan vid tre för att fixa och dona :) Pernilla (Linns mammi) hade fixat frukter, ost och snittar hon är så söt! 
Några timmar senare när folk började trilla in blev det bara trevligare och trevligare! Träffade massvis med nya personer främst från Linns dans.  Efter lite mingel, dans och pipa så blev det dags för utgång - såklart centrum. Vi splittrades där någonstans men hittade varandra några timmar senare på ena dansgolvet^^ 

Jag tror jag fått en klackattack på nedersta delen av vaden. 4-5cm i dm på min vad är svullet, lite färgat och huden har gått sönder lite. Lyckat Tilda! Okej, det var säkert inte mitt fel för fem öre men jag märkte det inte förens jag skulle gå upp ur sängen, bra där!

Äsch, både ni och jag vet att jag inte drack för mycket igår - jag åt för lite!


Just det! Jag har jätte ont i mitt ena långfinger också, why?! Och vart tog mitt örhänge vägen? Ploppen där bak sitter ju super hårt så förstår inte hur det har gått till.... hm...


MissD.

20100908

Jaha, då var det torsdag igen då. Igår var det onsdag igen. I förrgår var det tisdag...igen..

Igår var jag och Linda på Claras för en liten fika, mums! Kände att jag behövde sitta där, äta och dricka onyttigt i några timmar. Synd att de plockar in uteserveringen nu i september! Jaja, jag vet att det blir väldigt kallt ute nu men om man sitter med flera filtar är det inte så farligt^^


Imorgon är det fredag och därmed Linns avskedsfest! Klockan 03 natten till söndag åker hon till Malta för att plugga. Jag är lite avundsjuk på henne, inte för att hon ska plugga utan mer för själva Malta. Har dock fått höra att luften är väldigt dålig där nere men det får vi se. Blir nog nyår där nere iaf, svinfint!



MissD.

20100907,

Sån bitterfitta är jag! Nu får jag faktiskt ta och rycka upp mig. Usch, blir bara ännu surare när jag tänker på att jag är sur och jag kan inte sluta grubbla över det... Ge mig en käftsmäll och lite alkohol så är jag fit for fight igen!



Gullegull på mig!


MissD.

20100907

Jag la nyss upp ett inlägg men det verkar ha försvunnit?


20100906.

Snart jobbat klart för idag, puuh.. Ska till Linn och kolla nyaste avsnittet True Blood, äntligen! Sista gången vi tittar det.....buhu.. Sen drar vi till friskis och kör lite yoga! Känns ju bra att mitt träningskort går ut om en vecka och jag ska träna för första gången på det nu idag^^ Satans sjuk tilda!

27min kvar!


MissD.

20100906,

Sörplar varm blåbärsoppa på jobbet. Jag är slut. Har ingen ork kvar i kroppen utan sitter bara uppe för att någon osynlig person håller mig uppe. Vet inte om jag kan säga att jag är deprimerad för det känns fel så är det ju inte. Men jag är trött fast inte egentligen, sliten fast egentligen inte alls... Vet inte vad jag ska säga men något är det som inte stämmer, tyvärr. Men det löser sig det gör det alltid :)


MissD.

20100906

Jahopp, nu var helgen slut. Gäääsp! Försov mig imorses. Vaknade av att Lina som ringde för att väcka mig. Jag var helt bortkopplad från världen och när hon sa "vi syns om en kvart" frågade jag "vart?" för jag var inte medveten om att det var måndag och ny arbetsvecka^^

I lördags var jag och Sofie på "I rymden finns inga känslor" och den var verkligen sevärd! Jag som egentligen har lite emot svenska filmer tyckte den var långt över förväntan! Skulle t.om. kunna tänka mig att se den igen, de ni!


Igår var avskeds söndagsfika för Linn med Linda och Jennifer. Usch, om en vecka är hon borta :( Har ju drömt mardrömmar om att hon blir uppäten av kanibaler osv där nere, inte roligt... Suck.. Usch... Hur ska jag överleva utan min gullegris? Bara bita ihop och le som en liten docka. På fredag är det avskedsfest och på lördag är det avskedsfika sen på natten flyr hon landet. Jaja, vi kommer ha två avskedsfikor men söndagarna fikar vi alltid så då måste man ha en speciell för söndagsfikan och en för de gånger vi fikar de andra dagarna^^




MissD.


20100903,

Sitter fortfarande på jobbet, puuh.. Tagga, tagga, tagga! Jag måste tagga till är så otroligt seg. Men vad förväntar man sig efter att ha varit sjuk i två veckor? Äsch, men jag är ju viking! Grr, fredag för fan!


Längtar otroligt mycket efter att få komma hem och tvätta, host..



MissD.

20100903

Tillbaka på jobbet idag igen. Hoppas jag håller mig ifrån sjukdomarna nu och blir helt frisk!

När? När? När kommer Takers på bio? Den ligger etta på amerikanska biotoppen och självklart är Chris Brown med. Jag är så sugen på att se den bl.a. pga att se hur Brown blir på duken. Hör ni något om Takers? Ser ni något om den? Hör av er!


MissD.

20100902.

För ovanlighetens skull sitter jag och läser bantningsknep. Har hittat ett som gjorde mig rätt glad med tanke på att det säkert hade funkat för ett halvår sen;


"Caffè latte mot kaffe med mjölk

Om du dricker: Två caffè latte varje dag, med standardmjölk

Och byter dem mot: Två kaffe med en skvätt lättmjölk (2 msk i varje) varje dag

Så går du ner 5 kg på: 2,5 månader"



En sak jag funderar på är om jag ska köra på en månads simning efter att mitt träningskort går ut. Jag vill ju helst träna på morgonen men lite svårt när friskis bara har två pass i veckan vid 06:45. Fast äsch, jag har ju inte tränat en enda gång än så länge! Kanske bättre jag bara är tyst tills jag blir frisk och träningsredo!



MissD.

20100902

Ligger uppkrupen i soffan och fryser, jäkla feber! Trodde det var slut på detta men icke! 

Denna helgen blir så lugn som möjligt. Men jag lovar er att min fredag slår allas - tvätt! Varför är det alltid fredag och lördags kvällarna kvar när jag ska tvätta? Kanske hinns med något mer efter det men det blir lugnt iaf. 
Klockan tio på lördagen blir det en snabbis på Ullared med Mia och Isabell. På kvällen så blir det fika och bio med Sofie tror det komemr bli superkul! Vi ska se "I rymden finns inga känslor", här är trailern visst verkar den underbar?


MissD.

20100901.

Sitter på jobbet nu och har försökt lite idag. Äsch, så länge jag tjänar något så är jag rätt nöjd^^

Efter jobbet blir det en sväng förbi pappi och hämta sakerna ifrån inatt. Min bror flyttar tillbaka till Norge på fredag så jag hoppas att han är hemma så man kan umgås lite. Norge, Norge, Norge herregud...


Jag lägger nog upp en bild på min nya hoodie och de nya shortsen sen ikväll så får ni se hur det ser ut på! Sååå sockersöt rosa färg, haha jag blir ju tokglad!



MissD.

20100901

God morgon!

Åh, det är september idag! Nu kan det helt oklandrigt bli höst och därmed kallt, regn och slask! Jag vill krympa ner i en OnePiece och bara mysa i soffan men det får jag nog spara till en helg framöver.

Igår var jag, Lina och hennes mamma på speedway, första gången för mig! I början hängde jag inte med utan oroade mig istället för att sanden skulle sätta sig i tyget på min jacka^^ Men efter några hit så var jag inne i matchen och t.om. "hör och häpna" skrek till och hejade i högsta hugg!
I depån efter matchen så kunde man träffa killarna om man ville ha en autograf eller ta en foto. Men man fick haffa killarna påväg till duschen annars fick man vänta till efter de hade duschat. Vissa var ju redan inne vid duschen när vi kom dit men det var bara att bita ihop och vänta! Efter en stund så satte jag mig ner på en stol och bara tittade på alla som gick förbi. Jag följe alla med blicken och förbi går då två killar, varav den ena ler plötsligt jätte stort! Jag ler ju tillbaka på ren reaktion! Lite lätt förvånad frågar jag Lina om det var en av förarna eller någon från depån men hon var inte säkert men trodde depån. Han gick förbi en gång till men då var jag knappt medveten om det förens han lutade sig neråt och bakåt och plötsligt dök upp bakom Linas mamma i midjehöjd! Då log han med hela ansiktet och vad tycker ni? Rätt busig kille va? Precis efter detta så hör jag någon som börjar prata med honom på engelska. Hm, okej inte svensk. Sen börjar de prata om något första hit. Hm, okej det fanns en som blev diskad första hitet som vi hade idoitförklarat. Sen tycker jag mig hör namnet Artur. HM, det var ju en i lejonen som hette Artur och som hade vunnit andra hitet - vilket var hans första! Haha, jaja jag kanske pratar med honom nästa gång ;)

Aja, nu sticker jag till jobbet eftersom jag visst helt tappat bort tiden - Tilda då!




MissD.

RSS 2.0