Crazy vecka!

Jaa herregud nu är äntligen denna veckan slut. Jag är också slut.

Idag har jag varit världsslappis! Jag och Anna skulle åkt till stallet men blev inget med det. Kan iof inte klaga över det med tanke på att jag istället inte gjort ett piss idag - njutning på hög nivå! Linn kom förbi på en pizza och lite two and a half ist! Som avslutning på denna sköna dag tänkte jag köra lite ansiktsmask, hårinpackning och min favorit kroppspeeling.

Äntligen börjar jag få ordning på någonting!


MissD.

Dagens

Idag har jag och habibi lagat mat, mästerkockarna! Okej, jag borde aldrig ta åt mig äran när det gäller matlagning men vi lyckades faktiskt - och med mitt recept. Att Marcus lyckas är ju inget som förvånar någon och det är skönt att ha honom med^^

Idag lagade vi Carbonara a la Stefano! Stefan är alltså min pappi och när det gäller matlagning så har han iaf printat in några saker, där bland hur man gör carbonara och att smöret ska sluta låta innan man lägger på något i stekpannan... och där hade ni mina matlagningskunskaper, haha!


Hepp, nu blir det läggdags!

Miss D.

Myskväll

Hejsan!
Först och främst måste jag bara berömma mig själv! Förra veckan la jag upp på facebook att jag skulle rensa bland mina skor eftersom jag har så onödigt många. "Onödigt" många är väl kanske fel att säga för man kan aldrig ha för mycket skor. Men kom igen, vem försöker jag lura? Jag har skor som jag aldrig, aldrig, aldrig kommer ha på mig igen så varför behålla dem? Visst, jag kan erkänna att jag njuter av att bara titta på vissa.. psycho? 

Hur som helst så fick Anna ta över tre par och jag är verkligen superstolt över det! Iof så har ett par sovit över här sen i lördags men äsch! inte så petigt^^

I fredags var Erika här som ni vet. Hon hade köpt ett par skor som inte passade när dem väl var hemma. Självfallet hade hon med sig det paret till mig för att se om jag kanske var intresserad. Jag tackar skogudarna för detta! Just det paret hade jag nämligen gått och suktat efter ett bra tag! Jag har haft beslutsångest för om jag ska köpa dem eller inte. Vad ska jag ha på mig när jag använder dem? Men nu kom de till ett väldigt reducerat pris och säg att jag mot förmodan aldrig skulle använda dem så är det som inredning! Eller varför inte ett substitut istället för lyckopiller? Jag sitter och småsneglar mot dem hela tiden och åh (!) vad jag blir lycklig!

Dålig bild men ni förstår min kärlek va?
MissD.

Tjejkväll

Hejsan!

Sitter nu hemma och lyssnar på "skön" listan, mys. 
Ikväll har jag och Erika haft tjejkväll! Vi har druckit vin och bara pratat och pratat! Åh, vad jag har saknat henne! Vi har inte umgåtts så här på jätte länge! Jag respekterar att hon och hennes pojkvän fortfarande är nykära och ger de all tid de behöver, bästaste vännen för alltid som förstår utan att tjata minsta lilla! 
Nu sitter jag egentligen bara uppe för att vänta in Anna som är ute och festar. Fick order om att föda henne när hon kommer hem också...

Miss D.

Blööööääh

Hej åh ho!
Jag ser att vi inte har tänkt likadant! När jag sa att bloggtorkan var över menade jag ju inte att jag skulle börja skriva dagligen, puss på er!

Idag är jag väldigt, väldigt seg men det är väl inte så konstigt. Kom i säng sent igår och sen var jag uppe mitt i natten och..spydde. USCH! Äckel Tilda är äckelsjuk! Men hey - bra sätt att gå ner i vikt?
Okej, jag lovar jag ska inte sitta här och säga att det är bra att vara magsjuk för att man går ner i vikt...meeen man går ju faktiskt ner vare sig man vill eller inte ^^
Först tänkte jag att jag råkat få i mig något konstigt men jag har ju inte ätit något konstigt^^ Igår så åt jag en macka med ost och skinka, ett glas juice och kaffe till frukost. En påse nudlar till middag och på kvällen åt jag en clementin, några bitar choklad, drack lite vin och sista som passerade munnen var cola. Inget man blir magsjuk minsann...

Är det flera av er som är magsjuka eller är det bara jag?
Let me know så jag kan skylla på någon och ta det lugnt, mina kommentarer ser bara jag ;)
MissD.

Sveriges svärmorsdröm

Vem tror ni är Sveriges svärmorsdröm?

En som jag tror verkligen ligger i toppen är Matte Carlsson från Bygglov på kanal 4.
Vad har han inte om en svärmor önskar sig?
Sjunga möjligtvis..

Matte's top 3 hos svärmodern;
1. Väldigt trevlig med fint leende.
2. Händig!
3. Kan dansa och har varit med i svärmorsfavoriten
    - Let's Dance!


Men är den där Matte något att ha på riktigt?
Vem vet?

Han fyller 37 i år så han är (tyvärr) för gammal för mig.
Men jag tror Matte är mer än svärmoderns dröm..


Vem var mannen om väckte mig?

Jag låg och sov djupt i min varma säng fram till två idag. Anledningen till att jag for upp på två röda var en man och hans finger! Han stod nämnligen på andra sidan av min ytterdörr och plingade på + knackade otrolit käckt!
Jag kan infomera om att den otroligt enformiga ringklockan inte är en hit att vakna till, likaså med käcka knackningar. När jag väl kom upp ur sängen och tittade ut ur titthålet så var mannen redan påväg ut men... Varför knackade den där mannen på min dörr? Jag granskade honom bakifrån men kände inte igen honom. Kan ju iof bero på att jag var helt nyvaken men endå... Om det någon som vill till känna ge sig som dagens väckarklocka så be my guest!


MissD.

Dags att hälla lite vatten på bloggtorkan!

Detta var nog en av mina längsta bloggtorkor ever! Men - trott eller ej - har vi överlevt ^^ Jag såg nu att ni haft modet uppe och varit inne här även om jag inte uppdaterat på två evigheter, gullungar!

Just nu ligger jag i soffan hemma i min lägenhet, mys. Det är så himla skönt att äntligen ha en egen lägenhet här i Jönköping. Mindre skönt är att jag är världens lataste och inte har packat upp allt, knappt hälften om jag ska vara ärlig. Det kändes som om jag var påväg mot ett ryck för några dagar sen men på kvällen kom Mats och Pappi förbi och då kom det ju massvis med kläder, skor osv.. Hur mycket skor kan en människa äga?! Jag vet inte om jag vågar räkna dem för sist var det 36st men det var ju två år sen, haha! Men jag får bättra mig på att slänga skor ist för att bara köpa. Hm, ett senare projekt tror jag!

Det har märkts nu denna veckan hur mycket jag har saknat Marcus! Vi har knappt träffats i dec ( knappt är en tolkningsfråga ) men denna veckan har vi träffats alla dagar utom en! Helt sinnessjukt hur kul man kan ha med en person. Love you habibi!

I det närmaste har jag tre mål;
1. Bli frisk! Varit sjuk sen nyår och är fortfarande inte frisk, helt sjukt ;)
2. Packa upp ALLT och det ska vara i ordning överallt!
3. Gå ner i vikt!

Vill ni veta en chockerande nyhet? Under 5veckor har jag gått upp ÅTTA kg!!! Jag brukar ju vara världsstabil i min vikt men nu har min vikt fått flipp! Fast ni som känner mig vet ju att jag går ner bara jag vill. Det är bara det är med tid och lust men jag tror det mesta går tillbaka av sig självt... Fast jag och Marcus delade en pizza innan...FAN!



Aja, babes nu blir det sängen!
Gäsp... Puss på rumpan!

RSS 2.0