Smartaste chipset i påsen.. Inte alltså... Såklart...

Hejhej!
Hur är det med dig? Med mig är det på topp. Jag är bara lite fundersam... Det känns så konstigt att ha lov denna veckan - alla andra har ju nästa! Eller tja, alla i jkpg. Lite tråkigt blir det ju trots allt men jag sover ju oftast när de andra är i skolan, haha! Men... Jaa.. Ibland är jag ju inte det bästa och smartaste chipset i påsen..





MissD.

Jacksons doktor hit och Jacksons doktor dit...

Jaha, mer och mer information om Jacksons död trillar in. Herregud kan vi inte bara stena doktorn till döds så blir vi av med allt? Förstår inte varför alla ska göra allt på komplicerat...





Miss D.

Yummy yummy yummy...

"Yummy, Yummy, Yummy.
I got love in my tummy,
And I feel like a-lovin you:
Love, you're such a sweet thing,
Good enough to eat thing
And that's just a-what I'm gonna do.
"

Och på tal om Yummy så älskar jag denna klänningen! Här har verkligen designen lyckats ta fram en sjökvinno-snyggoklänning. Me lovey! Denna hittar man på halens.se ;)


Klänning

 


Gravid eller inte?

Som vanligt går det rykten om allt och alla. Ett av rykterna som gjorde mig rätt glad och överraskad var att Beyonce och Jay-Z väntade barn! Om det är vad paret vill så hoppas jag bara att rykterna stämmer! Jag tror att dem skulle bli helt otroliga föräldrar.



Miss D.

"Åh älskling, kan vi inte göra en duett tillsammans?"

Hejsan.
Åh, jag blir så less. Varför ska man sjunga en duett med sin partner? Varför?! Iyaz har nu spelat in låten Pyramid med hans nyaste tjej Charice. Tyävrr, men jag hörde inget intressant och märkte knappt musiken - boring!

Iyaz och hans nya tjej Charice - i "Pyramid"





Miss D.

Tre dagar.

Hej. Det har nu gått tre dagar sen du dog och jag lever fortfarande i min egna lilla vakuum bubbla. Jag är fullt medveten om att du är död men det är som om allt går i slow motion och jag har liksom inte kommer till reaktionsstadiet än. Kanske är jag bara känslolös? Jag fortsätter leva mitt liv som ingenting hänt, som om jag bara accepterat det som hänt utan att bry mig om det, som om du vore en hund som man blivit tvungen att avliva. Nu är de som det är och det finns inget jag kan göra så varför reagera?
Chansen finns att jag reagerar på begravningen och isåfall kommer allt hela världen gå i tusen bitar, jag kommer bli stående på en liten bit mark och försöka hålla balsen för att inte trilla ner i havet.
Chansen finns att jag inte reagerar på begravningen och isåfall kommer tolkas som en känslokall bitch som inte har något där att göra.

Kanske sörjer jag tyst, stelt och utan att visa något. Kanske gör jag allt detta omedvetet. Jag
tror jag kan räkna tårarna jag fällt på en hand, knappt märkbart och alla under en och
samma timme. Det gör ont, halft om halft omedvetet så öppnar sig hålet.

Jag saknar dig Ola du är mitt minne för alltid.


"..på sikt går vi vidare. Det måste vi göra."
Stefan Hagström, gymnasiechef på bäckadalgymnasiet.


Miss D.

Saknar dig.



Strömsholm

Hejsan!
Igår var vi på studiebesök på strömsholms ridskola och djursjukhus. Det var helt okej men kändes ju onödigt att traska runt där och bli våt om fötterna utan att lära sig något. Vi gick runt och kollade på stallarna, ridhusen, djursjukhuset - smådjursdelen och -hästdelen. Jag kan meddela att mina uggisar inte älskar snöslask, lera, vatten eller sand.
Ni vet hur mycket koll jag har va? Ingen! Jag visste att vi skulle åka till Strömsholm men inte att vi skulle komma tillbaka vid 23, varför har de alltid information när jag är ledig? Ja, ledig och alltså inte skolkar, ledig. Viktigt.


Nu sitter jag, Felicia och Nattis i ett grupprum och försöker skriva informationsblad om bristsjukdomar, ögonsjukdomar och öronsjukdomar. Jag har mer eller mindre gett upp. Tänkte skriva om bristsjukdomar som kan drabba hästar men då påstod läraren att hästar inte är sällskapsdjur, what?! Det vet vi ju alla att de är. Jag tror hon menade att vi skulle skriva om smådjur för det verkar som man får ta vilket djur som helst - bara det är litet.





Aja, jag får väl försöka fortsätta leta med det finns ju ingenting!


Miss D.


What ever you like...

Yeah, I want'cho body, I need yo body
Long as you got me you won't need nobody





Yeah, late night sex so wet, it's so tight

´´´

Jag försöker.


Man kan väl få vara kär i flera?

Hm... Är nog lite småkär i skorna med det förtjusande namnet "Devil's Plaything", men man får väl vara kär i flera par?





Miss D.

Mitt hjärta bankar!

Åh, mitt hjärta det bara bankar! Hör ni? Det borde ni göra, haha! Jag är såå kär, helt varmt i bröstet och fjärilar som flyger nere i magen! Jag kan knappt bärga mig till jag får träffa dig. Undra hur bra jag kommer sova? Inatt kunde jag knappt somna och även om jag fick sju timmars sömn så är jag trött idag...


Här är min lover, även kallad Wolfbeater!
Älskar verkligen iron fist skor! Skit coola!
...sen ska man ju våga ha på sig dem med^^






Nu ska jag knäppa på haklappen och börja stirra!

Miss D.

Frulle med Linnsan

Hejhopp!
Har precis sagt farväl till linn som har varit här och ätit frulle. Jaja, jag vet att det är lite sent att börja med frukosten klockan halv tolv! Det blev scones med ost och citronmarmelad och såklart kaffe, mums!









Miss D.

Sjukt taggad!

Jag är så otroligt taggad för en liten diet! Någon "kom i form" tjofräs eller liknande. Hur taggad kan man vara halv två på natten? Hur taggad är man mitt på dagen? På dagen skjuter jag upp allt, skyller på annat osv. Men jag får faktiskt ta tag i detta nu! Visst att mina madlar fortfarande är svullna men herregud de står ju inte ut alls mkt nu! Jag tror faktiskt att jag ska köra några situps innan jag somnar inatt, bara för att jag kan och vill! Okej, jag kanske har lite dåligt samvete som kan spela in, det var ju inte alls så att jag nyss tryckte i mig två chokladbollar och en bit toblerone. Nu får jag faktiskt ta och sluta.
Imorgon kommer Linn hit och vi ska göra scones och äta mysfrulle tillsammans. Sedan har jag ett hål på 3-4h och då kan jag minsann passa på och ta en promenix! Linn är också ledig så hon kanske kan dra fram mig? Iof ska vi titta True Blood men det kan vi inte göra så länge, icke sa nicke!

Påtal om det där diet snacket måste jag bara säga att om ni hittar en person med sämre matvanor än mig så hojta till! Idag har jag varit duktig men jag har endå fått i mig ett antal chokladbollar, en bulle och kanske tre toblerone bitar^^ MEN jag har bara druckit en kopp kaffe idag, kanske därför jag varit så trött? Hm...

Jaja, imorgon blir det andra bullar och jag ska verkligen försöka tvinga Linn dra ut mig på en promenix. Att få Linn röra på sig är liksom ingenting man behöver tvinga fram utan det är mer jag som ska tvinga mig själv att föreslå detta^^
*Kaaapoooofff* Va? Nej jag har inte gjort ngt, eller tja jag satte mig ner....




Miss D.

Sommar - True Blood

Godkväll! Åh, jag är så taggad inför sommaren! Inte klokt! Jag vill bara smälta bort i solen, tyvärr får man vänta 100år i Sverige... Åh, vet ni vad som händer trettonde juni? Säsong tre av True Blood börjar sändas då! Jag har älskat många serier men TB... Det finns inga ord för hur bra den serien är!
Längtar...






Miss D.

47 dagar kvar!

Tjilivippen!
Har precis kommit på att tiden går snabbt när man har roligt. För två månader sen så började jag plugga första året på gymn, för en månad sen så började jag andra året på gymn och om 47dagar tar jag studenten. Detta är ju sjukt!
På onsdag är det 45dagar kvar så det blir såklart party, dock i tboda. Hur stor är chansen att det bara är vi treor och att det inte bara är same old? Fet chans i helvetet... Inget illa menat mot tvåorna och ettorna eller jo faktiskt lite men det är inte personligt :)

Vill ha*


Nää usch, ska vi gå och lägga oss?
Mmm, snart..


Miss D.

I wanna be the one to walk in the sun...

Some boys take a beautiful girl,
And hide her away from the rest of the world.
I wanna be the one to walk in the sun.

Oh,girls,
Just wanna have
That's all they really want.....
Some fun....

Manboy!

Hejhopp!
Helt besviken sitter jag här och lyssnar på Eric Saade's Manboy om och om igen... Jag som aldrig, aldrig varit intresserad av Melodifestivalen tittade faktiskt på finalen ikväll. Men ack! jag trodde vi hade gått fram i utvecklingen och tagit bort "juryn" som bara är påhittad skit. Jag hade helst av allt sett Alcazar och Neo i finalen, tyckte de var svingiga^^ Nu när de bidragen åkt ut i andra chansen fick jag istället hålla på Eric Saade och Salem. Manboy som var Eric's låt var favoriten och fick faktiskt några telefonsamtal från min telefon, kanske även berodde på att han lät så rolig^^ Men att ingen av dem vann är en sån otrolig besvikelse! Jag har inget emot Anna personligen, hon är sockersöt och har en väldigt speciell röst som jag gillar. MEN hennes låt är rätt tråkig, uppträdandet är lika intressant som en svart skärm och hennes klädstil är rent ut sagt pinsam! Kan vi sluta skämma ut oss Sverige?
Eric's framträde var det enda jag inte slet blicken ifrån. Hans låt var mer än okej, lätt att följa med i. Till skillnad från de andra så hände det saker i hans framträde och han dansade t.om. själv vilket är ovanligt! Pernillas få armrörelser räknas inte som dans, just so you know^^


Jaja, även om Eric Saade inte vann så kommer han gå varm hos mig!

 

Over and out
Miss D.


Party party!

Godmorgon!
Äntligen fredag, wooho! Igår var jag, nattis, felicia, malin och calle ute i skövde- superkul! Kändes rätt lamt när vi kom men stämningen höjdes rejält! När vi satt och lyssnade igenom en gammal skiva i bilen så hittade vi en låt som sedan har frambringat detta partyhumör som spridit sig - Andreas Esteche - just lika a boomerang! Jaja, det är den från melodifestivalen för 1000år sedan, men iaf!




Ikväll är det utgång i jkpg, party party! Det blir jag, linn, jennifer och sandra. trevligt trevligt måste jag säga! hoppas min kropp håller, haha! Ses vi där eller?



Miss D.

fgdfgdagdgd va?

Hejsan Hoppsan!
Snart klr med första delen av dagen. Vi har hållt på med en uppgift nu hela fm, "Min dag som veterinär" heter den. Uppgiften består av tre olika fall med sjuka hundar sen ska man lista ut vad hunden drabbats av, möjliga differntialdiagnoser (ifall de finns fler möjliga sjukdomar), om och isf hur man ska behandla hunden. Jag tycker det är jätte intressant och tiden går verkligen fort.

Tyvärr har mina mandlar svullnat upp nu under natten och huden är helt spänd över dem. Usch! Trött är man också såklart! Hm, varför, varför, varför?!


aja, lunch nu!




Miss D.

...

Hejhej!
Puuuh, vad skönt med ett tyst klassrum för en gång skull! Är just nu inne på min sista timme av lektionen Hygien och alla sitter tysta vid datorerna och skriver laborationsrapporter. Idag har min grupp gjort lite tester på hand hygien och rengörnings metoder. Nattis tvättade inte händerna, Felicia tvättade händerna med tvål, Mimma tog endast handsprit och jag tvättade först med tvål och smörjde sedan in med handsprit. Usch men dessa agarplattor är så äckliga så var ju tvungen att tvätta händerna dubbelt upp^^

På fm så hade jag hundövning där vi först tittade på film och sedan utförde lite övningar, så som klippa klor och använda tandskrapa. Super kul!

Verkar som om vi slutar nu, toppen! Nu ska jag ju iof vara kvar på skolan en timme till för att sedan sticka och rida, längtar! Jag har för mig att vi ska rida ikväll, vi kan hålla tummarna för det.

Förresten var det någon mer än jag som såg Cougar Town igår kväll? Jag bara älskar, älskar, älskar den serien nu! Klart att den inte är i samma nivå som True Blood men den kommer ju absolut på top 10. Så om ni letar efter mig en tisdagskväll vet ni vart jag befinner mig - klistrad framför tv'n!




Have a nice day!
Miss D.

Ojojoj, fundera!

Hej.
Ojojoj! Idag har jag funderat och funderat! Det är främst tre saker jag har funderat på;
  1. Ska jag plugga vidare direkt efter gymn eller överhuvudtaget?
  2. Ska jag ha på mig en kort klänning ist för en super stor på balen?
  3. Vill jag ens gå på balen? Kanske vill göra ngt annat för pengarna..
Ser ni vilka otroligt stora världsproblem jag har haft idag? Men som tur har vädret varit underbart (även om vi fortf har snö) med blå himmel och sol sol sol! Slutade vid 12 idag med, sköööönt!
Var en svänga förbi en av balklänningsaffärerna här i stan för att se om det fanns ngn kort söt klänning som jag kunde falla för men icke! Fanns inte alls många så tog ju iof inte såå lång tid men jag blev lite besviken iaf. Frågan är om jag kanske skulle titta förbi i Skövde på fredag, dem kanske har ngt?

Igår började jag läsa Djursjukvård (intensivkurs 4v) men eftersom tågen var fucked up som vanligt igår så kom jag inte fram.  Idag var alltså min första dag och det var faktiskt mycket bättre än förväntat! Idag låg "Bekämpningsprogram - hur kan ärftliga sjukdomar hanteras?" på schemat i 3h. Tyvärr tycker jag att själva namnet "Bekämpningsprogram" passar eftersom man oftast bara testar de djur som har de sjukdomarna man inte vill ha och sätter avelsförbud på dem, simpelt. Men men...


Dagens fun fact!
Han maskar har två hjärnor, ena i huvudet och andra... ja just det, könsorganet!


Se? Det skiljer sig inte så mycket mellan människor och djur!



Miss D.

RSS 2.0