Helgens schema!

Pust och stön! Fröken Jag-blir-aldrig-bakfull-det-blir-bara-gamla-och-svaga mår inte riktigt 100% idag.. Självklart är jag inte bakfull utan skyller på den otroligt dåliga sömnen - Såklart! 

Så här ser helgens schema ut;

Fredag
Luncha med Erika.
Möte med Vätterhem.
Träffa Sandra&Becka lite snabbt.
Förfesta och göra mig iordning med Erika.
Utgång!


Lördag
Frulle hos Pappi.
Liten shoppingtur med Pappi.
Sova igen lite.
Fika med Marcus.
Utgång Bistro Strand!


Söndag
Upp vid 7-8 för att åka iväg på Mc-race.
Söndagsfika med Linnsan.

Tisdag? Onsdag? Jaaaha, torsdag?!

Hejhopp!

Vad alla dagar bara springer iväg! Jag får börja binda fast dem för snart står jag här ensam helt utan dagar ^^

Idag har jag jobbat och även om jag och Sara skulle ha en bra dag idag så gick det inte så himla bra. Jag är fortfarande inte tillbaka från svackan "/ SUCKS!
Men hey, jag har i alla fall ett trevligt jobb så även om jag har gått ner mig så blir jag inte depp! Ibland blir jag helt ställd och det är oftast pga Sara. Idag så kom vi in på Moses och hon sa något om att han levde för flera miljoner år sedan. Då undrar man om hon är seriös eller bara driver med en och idag visste jag inte om jag skulle skratta en gråta^^ Jag upplyste då Sara om varför det är just år 2011 och att en kille bränner 315 kalorier genom att trä på en kondom om han inte har erektion! De ni killar! Nu har ni något att göra om ni vill bränna lite fett, haha! Jag säger så mycket konstigt och att det stämmer är ju sinnessjukt!


Nu ska jag ner till affären och införskaffa lite... hm.. nötter? Vet inte men är lite sugen på nötter just! Kanske lite mer philadephia för den "råkade" ta slut imorses - inte bra!
Vad behövs mer? Mjölk?

Jag är verkligen sämst i världen på att handla! Jag går bara runt som ett fån och tar något snabbt som jag är sugen på just för sekunden ^^ Välplanerad? Absolut inte!


Puss på armbågen (?)

En dag som vilken annan onsdag om de nu är likadana..?

Hejsan!
Den där uppdateringen jag har pratat om tycker jag att vi skiter fullständigt i! Vem orkar babbla om det förflutna? Inte jag! Så därför kommer dagens uppdatering istället :)

Sandra sov hos mig inatt och vi tränade på hennes prov halva natten kändes det som. Det var ju över ett år sedan jag tränade till ett prov så detta var lite små trevligt. Tydligen gick inte provet så bra i alla fall men vi hade ju trevligt ^^
Idag på jobbet gick det som det har gjort den senaste tiden - si sådär! Den här jäkla svackan är så himla tråkig! Jag ska tagga mig imorgon genom att lyssna på mina superbra samtal innan jag åker till jobbet :) Sara och jag bestämde att vi skulle ha en bra dag imorgon så jag måste ju i alla fall hamna över 30, annars blir jag våt på kinden "/
Efter jobbet så åkte jag och klippte håret. Som många vet är mitt hår nästan det käraste jag har så det är väldigt noga att de inte klipper för mycket! Frisören var jättegullig! Jag gillar inte de där tillgjorda samtalen som vissa försöker ha med en utan då sitter jag hellre tyst. Herregud, vem har dött av lite lugn och ro? Men vi hade ett avslappnat och inte speciellt livfullt samtal men det var precis var jag orkade med! När hon hade fönat och borstat mitt hår så höll hon fram där hon hade tänkte att klippa för att försäkra sig om att det var okej för mig. How cute! Jag tror att det blir samma frisör nästa gång också för hon förstod mig precis och läste mig som en öppen bok ^^
Efter frisören så åkte jag, min bror Mats och min kära farmor till a6 för att köpa en present till Mats. Jag var bara där för sällskapet och som smakråd för min present är en hemlis! Vi fikade också och det så trevligt att träffa dem igen. Visst att det precis har varit påsk och vi har träffats pga det men kom igen! Släkten är inte alltid värst - i alla fall inte dem två ;)
När jag kom hem satte jag igång och monterade den nya tvbänken. Jag passade även på att möblera om lite bara för skojs skull och det blev svinfint! Jag har känt att det var lite... opersonligt och inte riktigt, riktigt hemtrevligt här i min lägenhet men nu fasen tar det sig :D
Oooooj, vad hände med tiden? Klockan är ju 00:21! Sen när blev den det? Jaja, nu måste jag minsann nana för att jag ska vara pigg och kry tills toppen morgondagen ^^


Puss på rumpan!

Fredag, fredag, fredag, FREDAG!

Hejsan!
Jag avbryter mitt uppdateringsrace som jag i alla fall tänkt att det ska bli (in slow-motion ofc) för en nutidsuppdatering!

Hade en riktigt halvdan dag på jobbet igår. Mestadels av dagen var bra vi tävlade och vann så det var upplyftande i humöret. Det sista passet var jag så förbannad. Är jag på mitt jobb så vill jag ju kunna utföra det också annars kan man ju  fråga sig vad jag gör där!  Shit the same, inte fokusera negativt.
Efter jobbet stack jag till Erika där vi gjorde oss i ordning för kvällen. Deras lägenhet var såååå fin! Blev så glad för deras skull. De är verkligen the perfect couple och de förtjänar de bästa förutsättningarna <3
Två kompisar till Erika kom också en stund innan vi alla åkte ner mot festen. Några timmar senare så var tanken att vi skulle åka in till krogen men var så skön fest så jag stannade kvar medan Erika och de andra åkte iväg. Yaw hade med sig sin kompis A. som jag blev lite ihopparad med men det gjorde ingenting för A. var en rätt trevlig kille. 
Hur som helst så kom jag hem runt 2 (om jag får chansa med min otroliga tidsuppfattning) med Alexander och Sandra, thx!

Sandra utlovande frukost idag men det verkar gå lite segt på den fronten. Äsch, annars får vi väl äta lunch/middag och hoppa över frullen helt...
Jag går ju på min shakes nu men jag väger mig inte. Delvis för att jag inte äger någon våg och delvis för att jag då kommer bli viktfixerad istället för att tänka att det bara ska se bra ut. Det tar minst 30min för mig att dricka en shake så det är ju riktigt bra så jag inte slänger i mig som jag brukar. Igår åt jag två mackor med skinka på till frukost på jobbet vid 10 och så tog jag en shake vid 13. Jag och Sara fick vinstgodis vid 15 också så åt lite godis där och drack två små glas med påskmust  - inte riktigt okej men man måste unna sig! 
...för kvällens drickande skulle inte räcka som unning


Nepp, här kan jag inte ligga längre! Dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning. Träffa Sandra om ca 1h så det börjar väl bli dags nu så att jag inte behöver stressa - som vanligt ^^

Dålig uppdatering alabama!

Hejhej!
Tänkte att jag skulle dra några uppdateringar för er idag för trott eller ej så har ni missat endel!

Tjejer hit och tjejer dit!
Det finns flera anledning till varför jag inte umgås i stora tjejgäng. En av anledningarna är för att tjejtjaffs är något av det mest patetiska jag vet. Vem orkar bråka om småsaker? Men för någon vecka sen blev jag ju indragen i ett sånt tjejtjaffs. 
"tjaffset" var främst mellan min vän S. och hennes närmsta vän J. J. var irriterad för att hon kände att S. spenderade väldigt mycket tid med mig medan hon knappt träffade S.. De löste deras problem efter några dagar men vem tror ni fick rollen som "roten till allt ont"? Wooho 10poäng till dig! Det hade hänt en liknande sak för J. tidigare när hennes vän A. och jag började umgås tight. Men skillnanden var att A. total ignorerade sina vänner och bara total sket i sina vänner och var jätte taskig. Jag fick inte reda på läget förens efteråt. 
J. har sagt att hon kommer ha svårt att låta mig bli en nära vän med tanke på vad som har hänt - även om inget har varit mitt fel! Men för mig är det inte någon jätte biggi. Jag tycker J. är en jättegullig tjej och vi träffas ju lite då och då främst genom S. men jag är ju inte den som letar vänner utan de som funkar de funkar och vi blir oftast väldigt nära vänner. 
Men själv lever jag efter - Mis amigos son tus amigos - Mina vänner är dina vänner




RSS 2.0