Jag tänkte att vi kunde...

Hejsan. Jag tänkte att vi kunde träffas efter jobbet. Ta en promenix tillsammans och prata på om allt det viktiga i det oviktiga. Klaga lite på dagens väder och hålla tummarna för att sommarens blir bättre. Gå hem till dig och fylla på mat i magen, du borde vara hungrig vid detta laget. Resten av kvällen skulle jag gärna bara mysa, tända ljus, kanske kan du spela lite på gitarren? Bara njuta av varandras sällskap och ha det så trivsligt det bara går.

Ja detta var gårdagens planer. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag ville bara mysa och ta det lugnt men plötsligt tog tiden slut för dig. Det viktiga i det oviktiga blev inte sagt, som om det spelade störst roll... Jag hoppas vi löser det som ligger på våra fötter. Ingenting går på två sekunder men herregud vi har all tid i världen. En dag i taget tills vi kommer fram till någonting.
Jag vill inte sluta drömma...




MissD.

fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb, fb...

Hejsan.
Började skriva på ett inlägg igår men det sparades tydligen inte, dumma blogg! Aja, tänkte bara säga att jag har brytit mot en regel. Ingen allvarlig regler så sätt utan jag hade bara tänkt att försöka hålla mig ifrån facebook på arbetet men idag råkade jag slinka in. Skulle bara kolla en blogg sen råkade jag ju såklart titta det senaste, gå med i lite grupper osv. Jag får väl mer eller mindre vara inne på facebook på jobbet men detta var något jag försökte bestämma och sätta stopp för själv. Ni vet ju hur jag och fb är, bbf! Men man ska faktiskt inte vara beroende av något det ger nästintill aldrig något positivt.

Ledig imorgon! Skönt men inget behövligt men man tackar väl aldrig nej till ledighet?

 

 

MissD.


Första dagen

Godmorgon!
Inatt blev det två timmars "sömn". Låg och snurrade runt, tänkte, grubblade och snurrade lite till... Balen igår var helt okej, lite under förväntningarna men man kan inte få allt man vill ha. Isfall undrar jag vart min ferrari enzo står!
Åkte hem från mariestad med sex tåget imorse och nu när som helst ska jag åka till jobbet - för första gången! Första gången på detta jobbet iaf, wooho! Nu ska jag inte göra bort mig och inte beblanda mig med problem, jag ska försöka :D


Puss på er gurkplantor!

MissD.

Orken finns inte tillgänglig just nu.

Hejhej!

Idag har jag gjort... nästintill ingenting! Egentligen borde jag ha gjort massvis utav det som hänger över mig men jag orkade bara inte, ville inte.
Imorgon ska jag försöka hinna till banken vid öppningstid för att snabbt ta ut lite pengar. Vid 11 åker jag till Nässjö. Det känns i magen att något är pågång. Jag vet inte vad jag ska kalla känslan, jag kan inte ta på den, men den känns nog inte så bra... Vi får se, allt är väl värt ett försök och jag är ju tydligen en försökskanin som försöker om och om igen utan att tjäna något på det så why not, fuck... Skulle behöva åka upp till A6 imorgon när jag anlänt till jkpg men får se hur mycket ork jag har kvar.


Antar att jag sovit för mycket, eller för lite, för nu ser jag
världen i mina negativa glasögon....





Miss D.

tis,fre,lör...

Hejsan.
Jag vet att jag är dålig på att uppdatera i vanliga fall men nu har det gått en vecka och det är väldigt dålig, t.om. för mig! Men the bitch is back!

I tisdags var jag på studentmiddag för skolan, trevligt värre. Har tyvärr inte fixat fotona därifrån än men det kommer någon gång i framtiden... Vann föresten min klass på hopptävlingen och tydligen även hela mästerskapet, wooho! Bild på några av priserna kommer väl så fort jag orkar knäppa^^

I fredags så tog jag studenten, äntligen! Efter att ha hälsat på allt folk som var där så bar det av hem till Nathalie. Kändes otroligt onödigt att åka hem där vid 15-16 för att sedan vara tillbaka i Mariestad på kvällen för utgång så stannade :) Sagt och gjort så blev det utgång på Björnes på kvällen där Petter uppträdde också, alltid ngt.


Tilda, Nathalie och Felicia

 

På lördagen så åkte jag hem till Jönköping en sväng för att hämta andra skor och en klänning som jag kunde ha på kvällen. Sen blev det utgång i Skövde, tummen upp!



Nej, nu vill jag hellre se gossipgirl än att uppdatera er, vi fortsätter nog imorgon :)





MissD.


RSS 2.0